Güvenlik Güçlerini Duygulandıran Destek!

Güvenlik güçlerini duygulandıran destek!

  1. Cizre'de 14 Aralık'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından ilçenin teröristlerden temizlenmesi, kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması için başlatılan, "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu"nun tamamlanması için sona yaklaşıldı.

    Cizre'de 14 Aralık'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından ilçenin teröristlerden temizlenmesi, kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması için başlatılan, "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu"nun tamamlanması için sona yaklaşıldı.

  2. Türkiye'nin faklı bölgelerinden gelerek ailelerinden uzakta operasyonları başarı ile yürüten asker ve polislere ülkenin dört bir yanındaki vatandaşlar destek veriyor.

    Türkiye'nin faklı bölgelerinden gelerek ailelerinden uzakta operasyonları başarı ile yürüten asker ve polislere ülkenin dört bir yanındaki vatandaşlar destek veriyor.

  3. Erzurum'da kadınların özenle hazırladığı yemek, pasta ve tatlılar ile çocukların kaleme aldığı destek içeren mektuplar, bir kamyon ile terör örgütüne yönelik operasyonları sürdüren Cizre'deki güvenlik güçlerine ulaştırıldı.

    Erzurum'da kadınların özenle hazırladığı yemek, pasta ve tatlılar ile çocukların kaleme aldığı destek içeren mektuplar, bir kamyon ile terör örgütüne yönelik operasyonları sürdüren Cizre'deki güvenlik güçlerine ulaştırıldı.

  4. Yiyeceklerin bulunduğu paketlere çocukların iliştirdiği mektuplar, ilçenin teröristlerden temizlenmesi için canla başla görev yapan güvenlik güçlerini duygulandırdı.

    Yiyeceklerin bulunduğu paketlere çocukların iliştirdiği mektuplar, ilçenin teröristlerden temizlenmesi için canla başla görev yapan güvenlik güçlerini duygulandırdı.