Öğrencisini darp eden öğretmene soruşturma

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mart 2012 11:55, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Kırıkkale'nin Gündoğdu Manas İlköğretim Okulu'nda görev yapan ücretli bayan öğretmen A.Ö.'nün 6. sınıf öğrencisi O.Ç. Güler'i darp ettiği iddia edildi. Darp edilme sebebinin ise derste konuşmak olduğu belirtildi. Konu üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ücretli öğretmen hakkında soruşturma başlattı.

Anne Rukiye Güler, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubeye giderek şikayetçi oldu. Öğretmeni tarafından darp edildiği iddia edilen O.Ç. Güler'e Kırıkkale Devlet Hastanesi tarafından 5 günlük rapor verildi. Anne Rukiye Güler, hastane raporu ve emniyete verdiği ifadenin fotokopisiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Anne Güler, bir aylık bir ücretli öğretmenin çocuğunu darp etmesine bir anlam veremediğini söyledi. Güler, "Göreve yeni başlayan bir öğretmen için böyle bir olayı aklıma hiç getiremiyorum. Oğlumun kolunda ve kafasında ezikler var. Hayretler içerisindeyim. Çocuğum derste konuşabilir ama dövmesi gerekmiyordu. Öğretmeni çocuğumu darp ettiği için kınıyorum. Hakkımızı her yerde arayacağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber