2011 yılı Eğitim Müfettişlerinin yer değiştirme kılavuzu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Haziran 2011 00:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

T.C.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

EĞİTİM MÜFETTİŞLERİNİN YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU

Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar.

2011 Yılı Eğitim Müfettişlerinin Yer Değiştirme Kılavuzu; Bakanlık Makamının 27/06/2011 tarihli ve B.08.0.PGM.0.12.01-020/42826 sayılı onayı gereğince uygulamaya konulmuştur.

Kılavuzda yer alan açıklamalar, kılavuzun yayım tarihinden sonra yürürlüğe girebilecek yasama, yürütme ve yargı organlarının kararları gerekli kıldığı takdirde değiştirilebilir. Böyle durumlarda izlenecek yol, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenir ve kamuoyuna duyurulur.

İÇİNDEKİLER

A. GENEL BİLGİLER 4

1. İlgili Mevzuat 4

2. İlkeler 4 3 . Genel Esaslar ve Açıklamalar 4

B. BAŞVURULAR VE TERCİHLER 6

1 . Sıraya Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları 6

2 . Bulundukları İlde 8 Yıl Süre Görev Yapanların Yer Değiştirme 6

Başvuruları

3 . İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları 6

4 . Bulundukları Hizmet Bölgesindeki Çalışma Süresini Tamamlayan 6

Eğitim Müfettişlerinin Yer Değiştirme Başvuruları

C . KARŞILIKLI YER DEĞİŞTİRME 7

Ç. BAŞVURU İŞLEMLERİ 7

1 . Başvurular 7

2 . Başvuru Şekli ve Süreleri 7

3 . Onay Süreci ve Takibi 7

4 . Başvuruların Geçersiz Sayılacağı Durumlar 7

D. ATAMA İŞLEMLERİ 8

E. İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE YAPILACAK 8 İŞLEMLER

F. DİĞER HUSUSLAR 8

G. İLETİŞİM BİLGİLERİ 9

Ğ. 2011 YILI EĞİTİM MÜFETTİŞLERİNİN YER DEĞİŞTİRME 1 0 İŞLEMLERİNE ESAS SAYISAL VERİ TABLOSU (EK-1)

İ. 2011 YILI YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ (EK-2) 1 2

A- GENEL BİLGİLER

1. İLGİLİ MEVZUAT

Bu kılavuz; eğitim müfettişlerinin 2011 yılı yer değiştirme işlemlerini kapsamakta olup, aşağıdaki mevzuat dayanak alınarak hazırlanmıştır.

1.1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

1.2. 3797 sayılı Millî Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun,

1.3. Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Müfettişleri Başkanlıkları Yönetmeliği.

2. İLKELER

Eğitim müfettişlerinin yer değiştirmelerinde;

2.1. Atama yapılacak ilde; ülke genelinde mevcut müfettiş ve personel sayısına göre belirlenen %77.446 ihtiyaç karşılama oranı,

2.2. İhtiyaç, tercih ve hizmet puanı, hizmet puanının eşit olması durumunda hizmet süresi üstünlüğü,

esas alınır.

3. GENEL ESASLAR VE AÇIKLAMALAR

3.1. 27/06/2011 tarihli ve 42826 sayılı makam onayı ekinde yer alan 2011 yılı Eğitim Müfettişlerinin Yer Değiştirme İşlemlerine Esas Sayısal Veri Tablosu atanmak istedikleri iller için sırada bulunan müfettişlerin, sıraya dayalı yer değişikliği işlemleri sonucu güncellenerek http://personel.meb.gov.tr adresinde yayımlanacaktır.

2011 yılı Eğitim Müfettişlerinin Yer Değiştirme İşlemlerine Esas Sayısal Veri Tablosu (EK-1) Bulunduğu ilde sekiz yıl ve daha fazla hizmeti olanların yer değişikliği işlemleri sonrası ile isteğe bağlı yer değişikliği işlemleri sonrası da güncellenerek yer değişikliği takviminde belirtilen sürelerde yayımlanacaktır.

3.2. Sıraya dayalı yer değişikliği işlemleri Yönetmeliğin 66 ncı maddesi ile yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümleri doğrultusunda öncelikli olarak yapılacaktır. Eğitim müfettişlerinin sırada bulundukları illerle sınırlı olmak üzere tercihleri de dikkate alınarak atamaları yapılacak ve sıraya dayalı yer değişikliği işlemleri bitirilecektir.

3.3. 2011 yılı yer değiştirme işlemleri; sıraya dayalı yer değişikliği işlemlerinden sonra her atama grubu sonrası güncellenerek http://personel.meb.gov.tr adresinde yayımlanacak olan 2011 yılı Eğitim Müfettişlerinin Yer Değiştirme İşlemlerine Esas Sayısal Veri Tablosu (EK-1) esas alınarak yapılacaktır.

Yer değiştirme işlemleri, Yönetmeliğin;

3.3.1. Geçici 4 üncü maddesiyle sıraya dayalı yer değiştirme işlemleri,

3.3.2. 31 inci maddesine göre bulundukları ilde sekiz yıl süre ile görev yapanların yer değiştirme işlemleri,

3.3.3. 32 nci maddesine göre İsteğe bağlı yer değiştirme işlemleri,

3.3.4. Geçici 2 nci maddesine göre bulundukları hizmet bölgesindeki çalışma süresini tamamlayanların yer değiştirme işlemleri,

sırasında gerçekleştirilecektir.

3.4. Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten önce atanmak istedikleri iller için 2010 yılından sırada bulunan müfettişlerin sıraya bağlı yer değişikliği işlemlerinin bu yıl tamamlanması planlandığından, yer değişikliği talebinde bulunurken bu hususun göz önünde bulundurulması gerekmektedir.

3.5. 1 Eylül 2011 tarihi itibariyle bulundukları ilde kesintisiz sekiz yıl süre ile görev yapanlar yer değişikliği talebinde bulunacaklardır.

3.5.1. Bulundukları ilde 1 Eylül 2011 tarihi itibarıyla kesintisiz sekiz yıl süre ile görev yapanların görev yerleri, bulundukları ilin dâhil olduğu hizmet bölgesindeki illerden birine ya da istemeleri halinde bulundukları hizmet bölgesinin dışındaki diğer hizmet bölgelerindeki illerden birine olacak şekilde değiştirilecektir.

3.5.2. Sekiz yıllık sürenin hesaplanmasında; Eğitim Müfettişleri Başkanlığı, Başkan Yardımcılığı, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu Görevlerinde geçen süreler de dâhil edilir.

3.5.3. Aylıksız izinli olanlar ile seçimler nedeniyle görevlerinden istifa edenlerden, görevlerine dönenler için 8 yıllık sürenin hesabında aylıksız izine ayrılmadan ya da istifa etmeden önce o ilde göreve başlamış oldukları tarih esas alınır.

3.6. İsteğe bağlı yer değişikliğinde; bulundukları ilde 1 Eylül 2011 tarihi itibarıyla iki yılını tamamlayan müfettişlerden;

3.6.1. Bölgelerdeki zorunlu çalışma süresini tamamlayanlar istediği illere, yer değişikliği talebinde bulunabilecektir.

3.6.2. Bölge hizmetini tamamlamamış olanlar bulundukları hizmet bölgesi ile sınırlı olmak kaydıyla yer değişikliği talebinde bulunabilecektir.

3.7. Hizmet bölgelerindeki zorunlu çalışma sürelerini tamamlamayan müfettişlerin yer değişikliği işlemleri, Yönetmeliğin 66 ncı maddesi ile yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümleri doğrultusunda yürütülecektir.

3.7.1. Eğitim müfettişliğinden önceki Devlet memurluğunda geçen hizmet süreleri bölge hizmet süresi hesaplamalarında değerlendirilecektir. Bu değerlendirmede; bir hizmet bölgesinde çalışılan sürenin, çalışılması gereken süreden fazla olması durumunda, fazla olan sürenin öncelikle görev yapmadığı bir alt hizmet bölgesinde, bu değerlendirme sonucunda alt bölge hizmetlerinden artan süreler varsa çalışılması gereken bir üst bölgede değerlendirilecektir.

3.7.2. Müfettişlerin görevli bulundukları ilin dâhil olduğu hizmet bölgesinin dışındaki hizmet bölgelerinde, bir yıldan az olan zorunlu çalışma süreleri tamamlanmış sayılacaktır.

3.7.3. Hizmet bölgelerinde zorunlu çalışma süresi eksik olduğu için yer değişikliği başvurusu yapmak isteyen eğitim müfettişlerinin; il tercihinde bulunurken eğitim müfettişi fazlalığı olan illere öncelik vermemeleri gerekmektedir.

3.7.4. Görevli bulunduğu birinci veya ikinci hizmet bölgelerine dâhil illerde 1 Eylül 2011 tarihi itibarıyla iki yılını tamamlamış bulunanlar, bu bölgelerdeki zorunlu hizmet sürelerini tamamlamamış olsalar bile üçüncü, dördüncü veya beşinci hizmet bölgesindeki illere yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.

3.7.5. Bulunduğu ilde müfettiş unvanıyla 1 Eylül 2011 tarihi itibarıyla o ilin yer aldığı bölge hizmetini tamamlamakla birlikte hizmet bölgelerindeki zorunlu çalışma sürelerini tamamlamayanlardan yer değiştirme isteğinde bulunmayanların atamaları Bakanlıkça yapılacaktır.

Ancak bu kapsamda dördüncü veya beşinci hizmet bölgelerinden birinde ya da her iki bölgede bölge hizmetlerini tamamlayan müfettişler istemeleri durumunda birinci, ikinci ve üçüncü hizmet bölgeleri için öngörülen bölge hizmetlerini yerine getirip getirmediklerine bakılmaksızın bulundukları ilde kalmak ya da dördüncü ve beşinci hizmet bölgelerindeki diğer illerden birine atanmak isteyebilirler. Bu istekler illerin müfettiş ihtiyacı çerçevesinde değerlendirilir. Bu sürelerin hesabında aynı ilde çalışma süresi kesintisiz sekiz yıldan fazla olamaz.

3.7.6. Her ikisi de eğitim müfettişi olan eşlerin, varsa zorunlu bölge hizmeti eksik bulunan eşin tercihleri doğrultusunda, başvurularını yapmaları gerekmektedir.

3.8. Soruşturma sonucu görev yeri değiştirilenler, 1 Eylül 2011 tarihi itibarıyla 3 yıllık süre geçmeden en son ayrıldıkları ile atanma talebinde bulunamazlar.

3.9. Aylıksız izin almak suretiyle geçirilen süreler ile askerlik hizmetinde (terhis belgesi esas alınacaktır) geçirilen süreler bölge hizmetinden sayılmayacaktır. Ancak, askerlik hizmetini temel askerlik eğitiminden sonra Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında öğretmen olarak yerine getirenlerin askerlik süreleri hizmet puanı hesabında değerlendirilecektir.

3.10. Askerlik hizmetini temel askerlik eğitiminden sonra Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında öğretmen olarak yerine getirenlerin, bu süreleri ile geçici görevlendirme süreleri başvurulardan önce MEBBİS kayıtlarına işletilecektir. Bu sürelerin işletilmesinden öncelikle eğitim müfettişi ve eğitim müfettişleri başkanlığı sorumludur.

3.11. ; Yer değişikliği işlemlerini yargıya taşıyan ve yargı kararı sonucunda ayrıldıkları illerine tekrar atananlar bakımından, atandıkları illerde geçen bu süreleri yer değiştirmelerde halen bulundukları ilde çalışılan sürelerin hesabında değerlendirilir.

B- BAŞVURULAR VE TERCİHLER

1. Sıraya Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları

1.1. Atanmak istedikleri iller için 2010 yılından sırada bulunanlar, sırada bulundukları illerle sınırlı olmak şartıyla bu illerden birine atanma isteğinde bulunabileceklerdir.

1.2. Sıraya bağlı yer değişikliği işlemlerinin bu yıl tamamlanması planlandığından yer değişikliği talebinde bulunurken bu hususun göz önünde bulundurulması gerekmektedir.

2. Bulundukları İlde Sekiz Yıl Süre İle Görev Yapanların Yer Değiştirme Başvuruları

2.1. Bulundukları ilde 1 Eylül 2011 tarihi itibariyle kesintisiz sekiz yıl süre ile görev yapanlar, 30 il tercihinde bulunabileceklerdir. Puan üstünlüğüne göre tercihlerine atanamayanlar ile başvuruda bulunmayanların atamaları bulundukları hizmet bölgesindeki illerden biri olacak şekilde Bakanlıkça belirlenecektir.

3. İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları

3.1. Bulunduğu ilde müfettiş unvanıyla 1 Eylül 2011 tarihi itibarıyla en az iki yıllık çalışma süresini tamamlayanlardan,

3.1.1. Bölge hizmetini tamamlamamış olan müfettişler, bulundukları hizmet bölgesi ile sınırlı olmak kaydıyla 3 il tercihinde bulunabileceklerdir.

3.1.2. Her hizmet bölgesinde çalışarak bölge hizmetini tamamlayan müfettişler 20 il tercihinde bulunabileceklerdir.

4. Bulundukları hizmet bölgesindeki çalışma süresini tamamlayan eğitim müfettişlerinin yer değiştirme başvuruları.

4.1. Bulundukları hizmet bölgesi için öngörülen bölge hizmetini 1 Eylül 2011 tarihi itibarıyla tamamlayan müfettişlerin sürelerinin eksik bulunduğu en fazla iki bölgeye dâhil 3 er il tercihinde bulunabileceklerdir. Ancak bu kapsamda dördüncü veya beşinci hizmet bölgelerinden birinde ya da her iki bölgede bölge hizmetlerini tamamlayan müfettişler istemeleri durumunda, birinci, ikinci ve üçüncü hizmet bölgeleri için öngörülen bölge hizmetlerini yerine getirip getirmediklerine bakılmaksızın bulundukları ilde kalmak ya da dördüncü ve beşinci hizmet bölgelerindeki diğer illerden birine atanmak isteyebilirler. Bu istekler illerin müfettiş ihtiyacı çerçevesinde değerlendirilir. Bu sürelerin hesabında aynı ilde çalışma süresi kesintisiz sekiz yıldan fazla olamaz.

C- KARŞILIKLI YER DEĞİŞTİRME

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun, Karşılıklı Olarak Yer Değiştirme başlıklı 73 maddesinde; "Aynı Kurumun başka başka yerlerde bulunan aynı sınıftaki memurları, karşılıklı olarak yer değiştirme suretiyle atanmalarını isteyebilirler. Bu isteğin yerine getirilmesi atamaya yetkili amirlerince uygun bulunmasına bağlıdır." hükmü kapsamında;

Karşılıklı yer değiştirme işlemleri; 2011 yılı yer değiştirme döneminde, yer değişikliği talebinde bulunulmuş, ancak yer değişikliği gerçekleşmemiş olması ve hizmet bölgelerinde çalışılması gereken süre yönünden sürelerin tamamlanmış olması koşuluyla yer değiştirme sonuçlarının açıklandığı tarihten, 29 Ağustos tarihine kadar dilekçe ile başvurulması halinde değerlendirmeye alınarak sonuçlandırılacaktır.

D- BAŞVURU İŞLEMLERİ

1. Başvurular

l.l.Yer değiştirme isteğinde bulunacak eğitim müfettişleri; MEBBİS Personel İşlemleri Modülü'ndeki kimlik, öğrenim durumu, hizmet akışı, hizmet puanı ve benzeri bilgilerinde eksiklik ya da yanlışlık olması durumunda düzeltmeye esas belgeleriyle birlikte yazılı olarak eğitim müfettişleri başkanlıklarına başvurmaları durumunda başkanlıklarca özlük birimi aracılığıyla gerekli düzeltmelerin yapılması sağlanacaktır.

2. Başvuru Şekli ve Süreleri

2.1.Yer değiştirme isteğinde bulunacak eğitim müfettişleri durumlarına uygun 2011 yılı yer değiştirme takvimi EK-2'de belirtilen süreler içinde, http://mebbis.meb.gov.tr veya http://personel.meb.gov.tr internet adresindeki elektronik başvuru formunu doldurmak suretiyle başvurularını yapacaklardır. Başvuru formunun çıktısını alarak, kendilerine ilişkin bölümü imzaladıktan sonra eğitim müfettişleri başkanlıklarına teslim edeceklerdir.

3. Onay Süreci ve Takibi

3.1. Eğitim müfettişleri tarafından elektronik ortamda doldurulan ve çıktısı imzalanarak eğitim müfettişleri başkanlıklarına sunulan başvuru formu, başkanlıklar tarafından kontrol edildikten sonra süresi içerisinde onaylanacaktır. Onaylanan elektronik başvuru formu çıktıları imzalandıktan sonra eğitim müfettişleri başkanlıklarında muhafaza edilecektir.

3.1.1. Yer değiştirme başvurusunda bulunan eğitim müfettişleri, başvurularının elektronik ortamda onaylanıp onaylanmadığını http://mebbis.meb.gov.tr internet adresinden başvuru süresi içerisinde takip edeceklerdir.

4. Başvuruların Geçersiz Sayılacağı Durumlar

4.1. Gerekli şartları taşımadığı halde onaylanan,

4.2. Elektronik Başvuru Formu dışında bir belgeyle yapılan,

başvurular işleme alınmayacak, yer değiştirmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

E- ATAMA İŞLEMLERİ

1. Atamalar

1.1. Yer değiştirme suretiyle yapılacak atamalar, gerekli kontroller yapıldıktan sonra elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

1.2. Yer değiştirme suretiyle yapılacak atamalara ilişkin sonuçlar, EK-2 de yer alan takvim çerçevesinde Bakanlığımız http://personel.meb.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır.

1.3. Yer değişikliği gerçekleştirilen eğitim müfettişlerinin, Bakanlık tarafından elektronik ortamda gönderilen atama kararnameleri, il millî eğitim müdürlüklerince ilgililere zaman kaybedilmeksizin tebliğ edilecek ve yasal süresi içerisinde ilişik kesme ve atandığı ilde göreve başlama işlemleri gerçekleştirilecektir.

F- İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNCE YAPILACAK İŞLEMLER

1. Eğitim müfettişlerinin yer değiştirme sürecine ilişkin başvuru ve atama işlemlerinin; Bakanlığın http://personel.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanan 2011 Eğitim Müfettişlerinin Yer Değiştirme Kılavuzu'nda yapılan açıklamalar çerçevesinde gerçekleştirileceği bütün eğitim müfettişlerine imza karşılığı duyurulacaktır.

2. Yer değiştirme başvurularından önce eğitim müfettişlerinin; kimlik, öğrenim, görev kaydı (hizmet akışı), hizmet puanı ve benzeri bilgiler, MEBBİS özlük modülünden Elektronik Başvuru Formuna yansıtılacaktır. Bu nedenle eğitim müfettişlerine ilişkin bilgilerin sistemden kontrol edilerek, verilen yetki çerçevesinde il millî eğitim müdürlüklerince güncellenerek, gerekli düzeltmelerin yapılması sağlanacaktır.

3. İl millî eğitim müdürlüklerinde; eğitim müfettişleri başkanının sorumluluğunda, yeterli sayıda personel görevlendirilerek, Elektronik Başvuru Formlarının kontrolü ve onaylanması sağlanacaktır.

4. 2011 yılı eğitim müfettişlerinin yer değiştirme işlemleri sayısal veri tablosu (EK-1) sırada bulunanların yer değiştirme işlemleri sonrasında güncellenerek yayımlanacaktır. Bulundukları ilde kesintisiz sekiz yıl süre ile görev yapanların yer değiştirmeleri ve isteğe bağlı yer değiştirmeleri sonrasında da EK-1 Tablo güncellenerek http://personel.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanacaktır. Yayımlanan güncel tabloların ilgililere imza karşılığı duyurulması sağlanacaktır.

5- Eğitim müfettişlerinin görevden ayrılma ve göreve başlatılmaları ile görevden ayrılış ve göreve başlayış tarihlerin MEBBİS özlük modülüne süresi içinde işletilmesi il millî eğitim müdürlüklerince sağlanacaktır.

G- DİĞER HUSUSLAR

1. Bu kılavuzda yer alan hususlar dışında, gerektiğinde olabilecek değişiklikler ile uygulamalara yönelik açıklamalar, Bakanlığın http://personel.meb.gov.tr internet adresinden başvuru süresince duyurulacağından ilgililerce takip edilmesi gerekmektedir.

2. Gerekli şartları taşımadığı halde veya gerçeğe aykırı beyanda bulunarak başvuruda bulunanlar ile bu tür başvuruların onaylanmasından sorumlu olanlar hakkında idari işlem yapılacaktır.

3. Kılavuzda yer alan yer değişikliği işlemlerinin uygulanmasına esas olan 2011 yılı eğitim müfettişlerinin yer değiştirme işlemlerine esas, sayısal veri tablosunun (EK-1) güncel halinin yer değiştirme isteğinde bulunacak müfettişlerce takip edilmesi gerekmektedir.

SIRAYA BAĞLI YER DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ SONUCU GÜNCELLENEREK 08/07/2011 TARİHİ İTİBARI İLE http://personel.meb.gov.tr ADRESİNDE YAYIMLANACAKTIR.

EĞİTİM MÜFETTİŞLERİNİN 2011 YILI YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ

SIRAYA BAĞLI YER DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ

Başvuruların Kabul Edilmesi 29/06/2011 - 05/07/2011 Saat: 17:00
? İl Millî Eğitim Müdürlüğü Onay Süreci (Eğitim Müfettişleri Başkanlığı) 29/06/2011 - 05/07/2011 Saat: 17:00
? Atamaların Yapılması ve Sonuçlarının İlan Edilmesi 08/07/2011
? Kararnamelerin İl Millî Eğitim Müdürlüklerine Gönderilmesi 08/07/2011

BULUNDUKLARI İLDE KESİNTİSİZ SEKİZ YIL VE DAHA FAZLA SÜRE İLE GÖREV YAPANLARIN YER DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ

Sıraya dayalı yer değişikliği sonucu oluşan sayısal veri tablosunun güncellenerek http://personeLmeb.2ov.tr internet adresinde yayımlanması. 08/07/2011
Başvuruların kabul edilmesi 11/07/2011 -15/07/2011 Saat: 17.00
? İl Millî Eğitim Müdürlüğü Onay Süreci (Eğitim Müfettişleri Başkanlığı) 11/07/2011 -15/07/2011 Saat: 17.00
? Atamaların Yapılması ve Sonuçlarının İlan Edilmesi 26/07/2011
? Kararnamelerin İl Millî Eğitim Müdürlüklerine Gönderilmesi 26/07/2011

İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ

Bulundukları İlde Kesintisiz Sekiz Yıl Ve Daha Fazla Süre İle Görev Yapanların Yer Değiştirme İşlemleri sonrası sayısal veri tablosunun güncellenerek http://personel.meb.2ov.tr internet adresinde yayımlanması. 27/07/2011
Başvuruların kabul edilmesi 28/07/2011 -03/08/2011 Saat: 17:00
? İl Millî Eğitim Müdürlüğü Onay Süreci (Eğitim Müfettişleri Başkanlığı) 28/07/2011 -03/08/2011 Saat: 17:00
? Atamaların Yapılması ve Sonuçlarının İlan Edilmesi 10/08/2011
? Kararnamelerin İl Millî Eğitim Müdürlüklerine Gönderilmesi 10/08/2011

BULUNDUKLARI HİZMET BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMA SÜRESİNİ TAMAMLAYANLARIN YER DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ

İsteğe bağlı yer değişikliği sonucu oluşan sayısal veri tablosunun güncellenerek http://personel.meb.2ov.tr internet adresinde yayımlanması 11/08/2011
Başvuruların kabul edilmesi 12/08/2011 -18/08/2011 Saat: 17.00
? İl Millî Eğitim Müdürlüğü Onay Süreci (Eğitim Müfettişleri Başkanlığı) 12/08/2011 -18/08/2011 Saat: 17.00
? Atamaların Yapılması ve Sonuçlarının İlan Edilmesi 24/08/2011
? Kararnamelerin İl Millî Eğitim Müdürlüklerine Gönderilmesi 24/08/2011

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber