Bülent Arınç'ın burs vaadi, boş bir vaat mı?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Mart 2012 00:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 22 Ekim 2011 tarihinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilen Şabani Dergahının, ?Geleneksel Sanatlar Merkezi' olarak hizmete açılması sırasında "Vakıflar olarak 400 milyon lira bütçemiz var. Bunu eserlerin restorasyonunurda kulalnıyoruz. Ayrıca 714 kişiye burs veriyoruz. Bu sene 4 bin üniversite öğrencisine burs vereceğiz.? demişti.

Acak, bu vaadin üzerinden aylar geçmesine rağmen hiçbir açıklama yapılmadı. Bir memurlar.net ziyaretçisi gönderdiği mailde bu vaadi hatırlatarak "Ekim 2011 tarihinde Sn. Bulent Arinc bir konusmasinda 4.000 universite ogrencisine burs verilecegiini beyan etmisti. Bu haber asagidaki linkte de görüleceği üzere sizin sayfanızda da yer almıştı. Acaba bunu tekrar gündeme getirebilir misiniz? Boş bir vaat olarak mı kalacak yoksa bu? Teşekkür ederim. http://www.memurlar.net/haber/208297" demektedir.

Vakıflar Genel Müdürlüğünün sitesinde yer alan açıklamada bursların hala Milli Eğitim Bakanlığına bağlı İlköğretim ve Ortaöğretim okullarında öğrenim gören öğrencilere verildiği bilgisi yer almaktadır.

Bu türden bir bilgilendirme bekleyen adayların beklentilerinin karşılanması yerinde olacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber