Diriliş Ertuğrul'da Yer Yerinden Oynuyor

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı! Yer yerinden oynuyor

  1. Ve aylardır beklenen o haber geldi, Diriliş Ertuğrul başlıyor! 5. sezonu iple çeken dizinin hayranlarını sevindirecek haber bugün dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan geldi.

    Ve aylardır beklenen o haber geldi, Diriliş Ertuğrul başlıyor! 5. sezonu iple çeken dizinin hayranlarını sevindirecek haber bugün dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan geldi.

  2. Bütün dizilerin yeni sezonda bir bir başlaması gözleri Diriliş Ertuğrul dizisine çevirmişti. Dizinin hayranları sabırsızlıkla yeni bölümleri beklerken müjdeli haber sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

    Bütün dizilerin yeni sezonda bir bir başlaması gözleri Diriliş Ertuğrul dizisine çevirmişti. Dizinin hayranları sabırsızlıkla yeni bölümleri beklerken müjdeli haber sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

  3. YAPIMCI DUYURDU: Sevindirici bir haber ise dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan geldi. Diriliş Ertuğrul’un sosyal medya hesabından, bu akşam (19 Ekim Cuma) saat 21:00’de dizinin yeni sezon tanıtımı ekrana gelecek.' dedi.

    YAPIMCI DUYURDU: Sevindirici bir haber ise dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan geldi. Diriliş Ertuğrul’un sosyal medya hesabından, bu akşam (19 Ekim Cuma) saat 21:00’de dizinin yeni sezon tanıtımı ekrana gelecek.' dedi.

  4. PEKİ YENİ SEZONDA NELER OLACAK: DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK: Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan’dan diziye ilişkin ipuçları geldi.

    PEKİ YENİ SEZONDA NELER OLACAK: DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK: Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan’dan diziye ilişkin ipuçları geldi.

  5. Dizinin isminin Diriliş Osman Gazi değil bu sene de Diriliş Ertuğrul olacağını söyleyen Zeydan, ”Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt’e yerleşiyor” dedi.

    Dizinin isminin Diriliş Osman Gazi değil bu sene de Diriliş Ertuğrul olacağını söyleyen Zeydan, ”Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt’e yerleşiyor” dedi.

  6. 3 BOMBA İSİM DE KADRODA: TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, Kasım ayının ilk haftasında yeni sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanırken dizinin kadrosuna Kimya Gökçe Aytaç'ın ardından İlker Aksum, Eser Karabil ve Enis Yıldız da dahil oldu.

    3 BOMBA İSİM DE KADRODA: TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, Kasım ayının ilk haftasında yeni sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanırken dizinin kadrosuna Kimya Gökçe Aytaç'ın ardından İlker Aksum, Eser Karabil ve Enis Yıldız da dahil oldu.

  7. Dizide Yunan komutanı rolüne hayat vereceği konuşulan İlker Aksum, geçen sezon yine aynı yapım şirketinin TRT için hazırladığı "Mehmetçik Kûtül Amare" adlı dönem dizisinin kadrosunda yer almıştı. Canlandırdığı Cox karakterindeki performansıyla beğeni toplayan ödüllü oyuncu, bu sezon ise "Diriliş Ertuğrul"da seyirci karşısına çıkacak.

    Dizide Yunan komutanı rolüne hayat vereceği konuşulan İlker Aksum, geçen sezon yine aynı yapım şirketinin TRT için hazırladığı "Mehmetçik Kûtül Amare" adlı dönem dizisinin kadrosunda yer almıştı. Canlandırdığı Cox karakterindeki performansıyla beğeni toplayan ödüllü oyuncu, bu sezon ise "Diriliş Ertuğrul"da seyirci karşısına çıkacak.

  8. ESER KARABİL KİMDİR? 180 doğumlu Eser Karabil, aslen İzmirli. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Ezel ve Karagül gibi dizilerde oynadıkdan sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem'de rol aldı. En son Fazilet Hanım ve kızları dizisinde oynadı.

    ESER KARABİL KİMDİR? 180 doğumlu Eser Karabil, aslen İzmirli. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Ezel ve Karagül gibi dizilerde oynadıkdan sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem'de rol aldı. En son Fazilet Hanım ve kızları dizisinde oynadı.

  9. ENİS YILDIZ KİMDİR?: 1972 Almanya doğumlu Enis Yıldız, 2 sezondur ekranlarda yer almıyordu. Poyraz Karayel'de Avukat Necdet rolüyle ve Medcezir'de Mithat Civanoğlu rolleriyle tanınıyor. En son Show TV'de Cesur Yürek dizisinde rol almıştı.

    ENİS YILDIZ KİMDİR?: 1972 Almanya doğumlu Enis Yıldız, 2 sezondur ekranlarda yer almıyordu. Poyraz Karayel'de Avukat Necdet rolüyle ve Medcezir'de Mithat Civanoğlu rolleriyle tanınıyor. En son Show TV'de Cesur Yürek dizisinde rol almıştı.

  10. DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN EVDOKYASI KİMYA GÖKÇE AYTAÇ: Erkenci Kuş'ta Can Divit’in (Can Yaman) sevgilisi Polen’i oynayan Kimya Gökçe Aytaç'ın da artık Diriliş Ertuğrul'da rol alacağı öğrenilmişti. Güzel oyuncunun sevilen dizinin yeni sezonunda Evdokya karakterine hayat vereceği bildirilmişti.

    DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN EVDOKYASI KİMYA GÖKÇE AYTAÇ: Erkenci Kuş'ta Can Divit’in (Can Yaman) sevgilisi Polen’i oynayan Kimya Gökçe Aytaç'ın da artık Diriliş Ertuğrul'da rol alacağı öğrenilmişti. Güzel oyuncunun sevilen dizinin yeni sezonunda Evdokya karakterine hayat vereceği bildirilmişti.

  11. Yine dizinin kadrosuna geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Ünal Silver de dahil olmuştu. Haberi sosyal medya hesabından takipçilerine duyuran Silver'in, Diriliş Ertuğrul'un Umut Bey'i olacağı öğrenilmişti.

    Yine dizinin kadrosuna geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Ünal Silver de dahil olmuştu. Haberi sosyal medya hesabından takipçilerine duyuran Silver'in, Diriliş Ertuğrul'un Umut Bey'i olacağı öğrenilmişti.

  12. HANDE SORAL DA KADRODA: Ertuğrul Bey'in yeni sezonda aşık olacağı kızı da güzel oyuncu Hande Soral'ın oynayacağı ortaya çıkmıştı.

    HANDE SORAL DA KADRODA: Ertuğrul Bey'in yeni sezonda aşık olacağı kızı da güzel oyuncu Hande Soral'ın oynayacağı ortaya çıkmıştı.