Eşini Görenler Gözlerine İnanamadı

İlk bölümünden itibaren en çok izlenen TRT 1 dizisi olan Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar sosyal medya hesabına eşi ile bir pozunu paylaştı kocasını gören inanamadı. Bakın dizinini 'Südüklü Gülben'i kiminle evliymiş?

  1. Türk televizyonlarında gerek konusu gerekse oyuncu kadrosu ile büyük ses getiren TRT1 dizisi Masumlar Apartmanı, salı akşamlarına ve reyting listesinin zirvesine  adını yazdırmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine hayat veren oyuncu Merve Dizdar ise performansı ile son günlerin en olaylı ismi!

    Türk televizyonlarında gerek konusu gerekse oyuncu kadrosu ile büyük ses getiren TRT1 dizisi Masumlar Apartmanı, salı akşamlarına ve reyting listesinin zirvesine adını yazdırmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine hayat veren oyuncu Merve Dizdar ise performansı ile son günlerin en olaylı ismi!

  2. Son sinema filmi Eltilerin Savaşı ile yükselişe geçen oyuncu Gülben karakteri ile kariyerini taçlandırdı. 34 yaşındaki başarılı isim geçtiğimiz gün eşiyle birlikte bir pozunu sosyal medyada paylaştı günün en çok konuşulanı oldu.

    Son sinema filmi Eltilerin Savaşı ile yükselişe geçen oyuncu Gülben karakteri ile kariyerini taçlandırdı. 34 yaşındaki başarılı isim geçtiğimiz gün eşiyle birlikte bir pozunu sosyal medyada paylaştı günün en çok konuşulanı oldu.

  3. Masumlar Apartmanı'nın en sevilen karakterlerinden olan ve tek amacı çocukluk aşkı Esat ile evlenerek o apartmandan uzaklaşmak olan Gülben yani Merve Dizdar meğer 2 yıldır evliymiş.

    Masumlar Apartmanı'nın en sevilen karakterlerinden olan ve tek amacı çocukluk aşkı Esat ile evlenerek o apartmandan uzaklaşmak olan Gülben yani Merve Dizdar meğer 2 yıldır evliymiş.

  4. Merve Dizdar 2018 yılında Çok Güzel Haraketler Bunlar 2'de 'Açın kapıyı' repliği ve 'Azeri Hoca' tiplemeleri ile büyük alkış alan oyuncu  Gürhan Altundaşar ile evlenmiş.

    Merve Dizdar 2018 yılında Çok Güzel Haraketler Bunlar 2'de 'Açın kapıyı' repliği ve 'Azeri Hoca' tiplemeleri ile büyük alkış alan oyuncu Gürhan Altundaşar ile evlenmiş.

  5. Eşi Gürhan Altundaşar ile olan pozunu kalp emojisi ile paylaşan Merve Dizdar'ın bu paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Diziden sonra popülerliği artan oyuncuyu eşi birlikte gören hayranları çok yakışıyorsunuz, evli olduğunuzu bilmiyorduk inanamadık yorumları yaptı.

    Eşi Gürhan Altundaşar ile olan pozunu kalp emojisi ile paylaşan Merve Dizdar'ın bu paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Diziden sonra popülerliği artan oyuncuyu eşi birlikte gören hayranları çok yakışıyorsunuz, evli olduğunuzu bilmiyorduk inanamadık yorumları yaptı.

  6. Sosyal medya hesaplarından aşk dolu pozlarını paylaşan çifte takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni yağıyor. Peki Gülben karakterine ile kalbimizi kazanan Merve Dizdar ve oyuncu eşi  Gürhan Altundaşar kimdir, hangi dizilerde rol aldılar birlikte bakalım...

    Sosyal medya hesaplarından aşk dolu pozlarını paylaşan çifte takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni yağıyor. Peki Gülben karakterine ile kalbimizi kazanan Merve Dizdar ve oyuncu eşi Gürhan Altundaşar kimdir, hangi dizilerde rol aldılar birlikte bakalım...

  7. Aslen İzmirli olan Merve Dizdar 34 yaşında. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapıyor. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlamış ve halen devam ediyor.

    Aslen İzmirli olan Merve Dizdar 34 yaşında. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapıyor. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlamış ve halen devam ediyor.

  8. İlk sinema deneyimi "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite’de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluştu.

    İlk sinema deneyimi "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite’de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluştu.

  9. Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlendi.

    Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlendi.

  10. Şimdi de eşi iyatro oyuncusu  Gürhan Altundaşar'ı tanıyalım:  1984 Ankara doğumlu aslen Karslı.  Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

    Şimdi de eşi iyatro oyuncusu Gürhan Altundaşar'ı tanıyalım: 1984 Ankara doğumlu aslen Karslı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

  11. Şimdi de eşi iyatro oyuncusu  Gürhan Altundaşar'ı tanıyalım:  1984 Ankara doğumlu aslen Karslı.  Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.      Ankara Devlet Tiyatrosu, Tiyatro Kara Kutu, Tiyatro Akademika ve Açık Sahne'de çalışmalarına devam etti. 2013 yılında İstanbul'a yerleşerek çeşitli tiyatrolarda yer almaya devam etti.

    Şimdi de eşi iyatro oyuncusu Gürhan Altundaşar'ı tanıyalım: 1984 Ankara doğumlu aslen Karslı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu, Tiyatro Kara Kutu, Tiyatro Akademika ve Açık Sahne'de çalışmalarına devam etti. 2013 yılında İstanbul'a yerleşerek çeşitli tiyatrolarda yer almaya devam etti.

  12. Gürhan Altundaşar, 2016 yılından bu yana BKM Mutfak’ta, 2019’dan itibaren Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda çalışmalarını sürdürüyor.

    Gürhan Altundaşar, 2016 yılından bu yana BKM Mutfak’ta, 2019’dan itibaren Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda çalışmalarını sürdürüyor.