Diriiliş Ertuğrul'un Ünlü Oyuncusu Dünyaevine Girdi!

Ayşe Karadavut ile dünyaevine girdi.

  1. Geçtiğimiz yıllarda TRT'deki Diriliş Ertuğrul ve Filinta dizisiyle ekranlara gelen Kayra Şenocak, geçtiğimiz akşam bir süredir birlikte olduğu Ayşe Karadavut ile dünyaevine girdi. Peki kimdir bu Kayra Şenocak, nereli, kaç yaşında?

    Geçtiğimiz yıllarda TRT'deki Diriliş Ertuğrul ve Filinta dizisiyle ekranlara gelen Kayra Şenocak, geçtiğimiz akşam bir süredir birlikte olduğu Ayşe Karadavut ile dünyaevine girdi. Peki kimdir bu Kayra Şenocak, nereli, kaç yaşında?

  2. Sevgilisi Ayşe Karadavut ile nikah masasına oturan oyuncu Kayra Şenocak, sade bir nikah tercih etti. Dünayevine giren oyuncu kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki kimdir bu Kayra Şenocak, nereli, kaç yaşında?

    Sevgilisi Ayşe Karadavut ile nikah masasına oturan oyuncu Kayra Şenocak, sade bir nikah tercih etti. Dünayevine giren oyuncu kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki kimdir bu Kayra Şenocak, nereli, kaç yaşında?

  3. Ünlü oyuncu Kayra Şenocak, bir süredir birlikte olduğu Ayşe Karadavut ile nikah masasına oturdu.

    Ünlü oyuncu Kayra Şenocak, bir süredir birlikte olduğu Ayşe Karadavut ile nikah masasına oturdu.

  4. Geçtiğimiz akşam Ankara'da ilişkilerini resmiyete kavuşturan çiftin nikah şahitliğini arkadaşları Hüseyin Bayındır, Hüseyin Taşkıran, Simgem Baykara ve Gözde Gündüz yaptı.

    Geçtiğimiz akşam Ankara'da ilişkilerini resmiyete kavuşturan çiftin nikah şahitliğini arkadaşları Hüseyin Bayındır, Hüseyin Taşkıran, Simgem Baykara ve Gözde Gündüz yaptı.

  5. Kayra Şenocak kimdir? Geçtiğimiz akşam Ankara'da ilişkilerini resmiyete kavuşturan çiftin nikah şahitliğini arkadaşları Hüseyin Bayındır, Hüseyin Taşkıran, Simgem Baykara ve Gözde Gündüz yaptı.

    Kayra Şenocak kimdir? Geçtiğimiz akşam Ankara'da ilişkilerini resmiyete kavuşturan çiftin nikah şahitliğini arkadaşları Hüseyin Bayındır, Hüseyin Taşkıran, Simgem Baykara ve Gözde Gündüz yaptı.

  6. Senaryosunu Sergin Akyaz'ın yazdığı ve Alişan, Erkan Petekkaya, Yeşim Büber, Saruhan Yücel, Emine Ün, Tuğba Özay ve Doğa Bekleriz'in de oynadığı dizide, 'Bilal' rolünü canlandıran Kayra Şenocak, 1999 yılında "Şans Kapıyı Çalınca" isimli yarışma programını Seray Sever ile birlikte sundu.

    Senaryosunu Sergin Akyaz'ın yazdığı ve Alişan, Erkan Petekkaya, Yeşim Büber, Saruhan Yücel, Emine Ün, Tuğba Özay ve Doğa Bekleriz'in de oynadığı dizide, 'Bilal' rolünü canlandıran Kayra Şenocak, 1999 yılında "Şans Kapıyı Çalınca" isimli yarışma programını Seray Sever ile birlikte sundu.

  7. Rol aldığı Dizi, Film ve Programlar   <br>    Kayra Şenocak, 2006 yılında "Yağmurdan Sonra" dizisinde "İbrahim" karakterini canlandırırken Seçil Mutlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ali Sürmeli, Atilla Olgaç, Sefa Zengin ile birlikte rol aldı. 2007 yılında "Kapıda Biri mi Var" adlı programı nişanlısı Ebru Karanfilci ile beraber sundu. 2008-2009 yılları arasında ''Dolu Dizgin Yıllar'', 2008 yılında başrollerini Buket Dereoğlu ile paylaştığı ''Pulsar'' adlı dizide Orhan Bilgiç karakterine hayat verdi.

    Rol aldığı Dizi, Film ve Programlar
    Kayra Şenocak, 2006 yılında "Yağmurdan Sonra" dizisinde "İbrahim" karakterini canlandırırken Seçil Mutlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ali Sürmeli, Atilla Olgaç, Sefa Zengin ile birlikte rol aldı. 2007 yılında "Kapıda Biri mi Var" adlı programı nişanlısı Ebru Karanfilci ile beraber sundu. 2008-2009 yılları arasında ''Dolu Dizgin Yıllar'', 2008 yılında başrollerini Buket Dereoğlu ile paylaştığı ''Pulsar'' adlı dizide Orhan Bilgiç karakterine hayat verdi.

  8. 2014 yılında vizyona giren ''Abbas`ın Melekleri'' adlı sinema filminde oynadı. 2012 yılında Keremcem'in "Küstüm Hayata" adlı klibinde yer aldı. 23 Aralık 2014 tarihinde "Filinta" adlı dizide "Hasan" karakterini canlandırdı. 2006 yılında oyuncu Ebru Karanfilci ile nişanlandı. 2007'de ayrıldılar.

    2014 yılında vizyona giren ''Abbas`ın Melekleri'' adlı sinema filminde oynadı. 2012 yılında Keremcem'in "Küstüm Hayata" adlı klibinde yer aldı. 23 Aralık 2014 tarihinde "Filinta" adlı dizide "Hasan" karakterini canlandırdı. 2006 yılında oyuncu Ebru Karanfilci ile nişanlandı. 2007'de ayrıldılar.

  9. 2014 senesinde "Arka Sokaklar" dizisinde Asfa karakterini canlandırdı, ayrıca Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine Topal Recep Paşa karakteriyle konuk oyuncu oldu. 2017 yılında "Ateşböceği" dizisinde oynadı.

    2014 senesinde "Arka Sokaklar" dizisinde Asfa karakterini canlandırdı, ayrıca Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine Topal Recep Paşa karakteriyle konuk oyuncu oldu. 2017 yılında "Ateşböceği" dizisinde oynadı.

  10. Oyuncu Şenocak, 1998 yılında öğretmen Verda Şenocak ile evlendi ve 2001 yılında boşandı. Mert adında bir oğlu vardır.

    Oyuncu Şenocak, 1998 yılında öğretmen Verda Şenocak ile evlendi ve 2001 yılında boşandı. Mert adında bir oğlu vardır.