Payitaht Abdülhamid'e Bomba Transfer!

TRT1'de yayımlanan Payitaht Abdülhamid dizisine, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosundan bir oyuncu katıldı.

  1. Geçtiğimiz hafta Vildan Atasever Payitaht Abdülhamid dizisine Saliha Sultan karakteri ile katılmıştı. Payitaht Abdülhamid Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncularından birisini de kadrosuna dahil etti.

    Geçtiğimiz hafta Vildan Atasever Payitaht Abdülhamid dizisine Saliha Sultan karakteri ile katılmıştı. Payitaht Abdülhamid Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncularından birisini de kadrosuna dahil etti.

  2. Diriliş Ertuğrul dizisinde de boy gösteren Alperen Türedi, Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Payitaht Abdülhamid’e transfer oldu.

    Diriliş Ertuğrul dizisinde de boy gösteren Alperen Türedi, Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Payitaht Abdülhamid’e transfer oldu.

  3. Alper Türedi: 1971 doğumlu olan Alper Türedi, birçok dizide farklı rollerde yer aldı.

    Alper Türedi: 1971 doğumlu olan Alper Türedi, birçok dizide farklı rollerde yer aldı.

  4. Dizi dünyasında canlandırdığı yan karakterlerle adını duyuran oyuncu, 2000’li yılların başından itibaren farklı yapımlarda boy gösterdi.

    Dizi dünyasında canlandırdığı yan karakterlerle adını duyuran oyuncu, 2000’li yılların başından itibaren farklı yapımlarda boy gösterdi.

  5. Arka Sokaklar’dan Hatırla Sevgili’ye Aşk-ı Memnu’dan Ezel’e kadar birçok dizi rol alan oyuncu, kısa süreli yapımlarda bulundu.

    Arka Sokaklar’dan Hatırla Sevgili’ye Aşk-ı Memnu’dan Ezel’e kadar birçok dizi rol alan oyuncu, kısa süreli yapımlarda bulundu.

  6. Kara Para Aşk’ta Ali Güralp olarak dikkat çeken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli Atv dizisinde Suhpi karakterini canlandıran oyuncu, 30. bölümde karakterin ölmesi üzerine diziden ayrılmıştı.

    Kara Para Aşk’ta Ali Güralp olarak dikkat çeken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli Atv dizisinde Suhpi karakterini canlandıran oyuncu, 30. bölümde karakterin ölmesi üzerine diziden ayrılmıştı.

  7. Oyuncu, son olarak da Diriliş Ertuğrul isimli yapımda Teokles karakterinde bulundu.

    Oyuncu, son olarak da Diriliş Ertuğrul isimli yapımda Teokles karakterinde bulundu.

  8. Rollerini başarıyla canlandıran Alper Türedi, şimdi de TRT1’in sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamid’e katılıyor. Bu sezon birçok transfer yaparak 5. sezona başlayan TRT1 dizisi, kadrosunu genişletmeyi de sürdürüyor.

    Rollerini başarıyla canlandıran Alper Türedi, şimdi de TRT1’in sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamid’e katılıyor. Bu sezon birçok transfer yaparak 5. sezona başlayan TRT1 dizisi, kadrosunu genişletmeyi de sürdürüyor.