14-15-16 Temmuz 2018 tarihi itibariyle FETÖ'den haklarında işlem yapılanlar

14-15-16 Temmuz 2018 tarihi itibariyle FETÖ'den haklarında işlem yapılanlar

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Temmuz 2018 13:15, Son Güncelleme : 16 Temmuz 2018 18:41

15 Temmuz 2016 gecesi yaşadığımız darbe girişiminde MİT, Gölbaşı Özel Kuvvetler Komutanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TBMM, Emniyet ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bombalandı. İstanbul'da Boğaziçi köprüsü kapatıldı.

Halkın üzerine ateş açıldı. Sivil, asker ve polisler olmak üzere yüzlerce vatandaş şehit olmuş, binlerce vatandaş da Gazi olmuştu.

Kolluk güçleri, darbe gecesinden bu yana olaya bulaşan kamu görevlileri ile ilgili gözaltı ve tutuklama kararı veriyor.

Aşağıda 14-15-16 Temmuz 2018 tarihi itibariyle haklarında gözaltı ve tutuklama kararı verilenler bulunuyor.

Gaybubet evinde yakalanan 'ilçe imamı ve sohbet ablası' evli çıktı FETÖ'cülere denizde de karada da geçit yok Antalya'da FETÖ operasyonu: 9 gözaltı TRT'de Gülen soruşturması, personelin işine son verildi İstanbul'daki darbe sanıklarına ceza yağdı FETÖ'nün 'sözde sıkıyönetim komutanı'nın cezası onandı ABD'deki firari FETÖ yöneticilerinin lüks yaşamı İtirafçı hakime, ByLock'ta 'janjanlı' kullanıcı adı Eski deniz astsubayı'na 6 yıl 3 ay hapis cezası Ankara merkezli FETÖ operasyonu: 30 gözaltı kararı Balıkesir'de FETÖ şüphelisi teğmen gözaltına alındı MİT yurt dışından bir FETÖ'cü daha getirdi Son bir haftada 467 kişi FETÖ'den gözaltına alındı Adana'da FETÖ şüphelisi eski hava pilot üsteğmen için hapis istemi Samsun merkezli FETÖ opersayonu: 2 tutuklama Hakan Fidan'ı ifadeye çağıran eski başsavcıya FETÖ'den hapis cezası FETÖ'den gözaltına alınan İlçe Jandarma Komutanı serbest bırakıldı FETÖ'nün sosyal medya uzmanı İzmir'e gönderildi Manisa merkezli FETÖ operasyonu: 1 tutuklama

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber