MEB'den, Anadolu lisesine öğretmen seçimine ilişkin uyarı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Aralık 2009 10:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNE

Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri İle Her Türdeki Anadolu Liselerine Öğretmen Başvuru ve Atama Kılavuzunun (2009-2.)

"28/06/2008 tarihli sınava göre atama" başlıklı 4'ncü maddesinde belirtilen açıklamaya göre alınan başvurularda bu sınav sonucuna göre atanıp çeşitli nedenlerle Anadolu Lisesi türü eğitim kurumlarından ayrılan öğretmenlerin de başvuruda bulunduğu duyumları alınmıştır.

28/06/2008 tarihinde yapılan sınavda başarılı olup bu sınav sonucuna göre atanananlardan çeşitli nedenlerle Anadolu Lisesi türü eğitim kurumlarından ayrılanların, söz konusu kılavuzda belirtilen "yeniden atanacaklar" başlıklı 5-1 maddesine göre başvurmaları gerektiğinden, bu sınav sonucuna göre ("28/06/2008 tarihli sınava göre atama" başlıklı 4'ncü maddesi kapsamında) ikinci kez Anadolu Lisesi türü eğitim kurumlarına atanmak için başvuruda bulunamazlar.

Yukarıda belirtilen hususlara başvuruda bulunacak öğretmenlerin, onaylayan eğitim kurumu, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin dikkat etmesi gerekmektedir. Aksi yönde başvuranların ve onaylayanların sorumlu olacağı önemle duyurulur.

__________________________________________

Personel Genel Müdürlüğü

Öğretmen Atama ve Yerdeğiştirme Dairesi Başkanlığı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber