Polis, hırsız yakınlarının saldırısına uğrayınca ateş etti: 1 ölü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2008 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Altındağ'da bir polis memuru yakalamaya çalıştığı hırsızlıktan sabıkalı Soner Çankal'ın yakınlarının saldırısına uğradı. Polis memuru, saldırı sırasında silahla ateş ettiği Soner Çankal'ın ölümüne neden oldu.

Devriye görevi yapan asayiş şube müdürlüğüne bağlı bir ekip, dün gece geç saatlerde iki ayrı hırsızlık suçundan aranan ve hırsızlıktan sabıkalı olduğu kaydedilen Soner Çankal'ı gözaltına almak istedi.

Polise karşı koyarak oturduğu mahalleye doğru kaçan Çankal'ı kovalayan polis memuru, Çankal'ın yakınlarının saldırısına uğradı. Bıçaklı ve sopalı olduğu bildirilen kişilerce dövülen polis memurunun yerde yatarken ateş ettiği ve silahından çıkan mermiyle Soner Çankal'ı ağır yaraladığı belirtildi. Hastaneye kaldırılan Çankal, sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Olay sırasında Çankal'ın yakınları tarafından dövüldüğü ifade edilen polis memuru da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bölgeye gelen takviye polis ekiplerine Çankal'ın yakınları silahla ateş açarak kaçarken olay yerinde yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca,uyuşturucu madde ve bir bıçak ele geçirildi.

Ankara Cumhuriyet Savcılığının olaya ilişkin soruşturma başlattığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber