Kamu yönetimi'nde ?Vatandaş Memnuniyeti'

Haber Giriş : 16 Mayıs 2007 12:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAMU YÖNETİMİNDE ?VATANDAŞ MEMNUNİYETİ? TARTIŞMAYA AÇILACAK

-8'inci Kamu Kalite Sempozyumu, 23-24 Mayıs günlerinde arasında Ankara TOBB ETÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Kongrede, ?Vatandaş Memnuniyeti' özel oturumla tartışmaya açılacak.

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) tarafından düzenlenen 8'inci Kamu Kalite Sempozyumu, 23-24 Mayıs günlerinde, Ankara TOBB ETÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Kongrede ?Kamu Yönetimi'nde Yenilikçilik ve Yaratıcılık? ana teması ele alınırken, ?Vatandaş Memnuniyeti' özel oturumla tartışmaya açılacak.

KALDER'den yapılan açıklamada, kongreye konuşmacı olarak Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Başkanı Tınaz Titiz, Birleşmiş Milletler (BM) Mukim Koordinatörü Mahmood A. Ayub ve OECD Kamu Yönetimi ve Bölgesel Kalkınma Direktörlüğü Başkan Yardımcısı Mario Pezzini'nin katılacağını bildirdi. Sempozyumun açılış konuşmasını KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, kapanış konuşmalarını ise Nuhoğlu ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yapacak. Kongrede, ?Vatandaş Memnuniyeti' özel oturumla tartışmaya açılacak. Ayrıca sempozyumun ikinci gününde düzenlenecek törenle Antalya Koleji, Erenköy İlköğretim Okulu, Özel Kültür Lisesi, Avukat Mail Büyükerman Anaokulu'nun başvurduğu ?Kamu Kategorisi'nde 7'inci Ulusal Kalite Ödülü? sahibini bulacak.(

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber