Mezar başında acı doğum günü

Hakkari'de11 aylık bebeğiyle şehit olan Nurcan Karakaya yaşasaydı dün 26'ncı yaşına girecekti. Ailesi ve eşi Astsubay Serkan Karakaya, doğum gününü mezarı başında andı

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 12 Ağustos 2018 09:14, Son Güncelleme : 12 Ağustos 2018 09:16
Mezar başında acı doğum günü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 31 Temmuz'da astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden otomobille eve dönerken PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak etmesiyle 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa ile birlikte şehit olan Nurcan Karakaya'nın dün doğum günüydü. Genç kadın yaşasaydı 26'ncı doğum gününü kutlayacaktı.

Serkan Karakaya dün eşinin Sivas Şarkışla Garnizon Şehitliği'ndeki mezarını ziyaret etti. Karakaya eşinin mezarı başında, özel olarak hazırladığı bir pankartı açtı.

Mezarı kırmızı güllerle donatan Karakaya, "Doğum günün kutlu olsun bir tanem. Doğum günün kutlu olsun hatunum, nazlı yarim. Yanımda değilsin ama her zaman kalbimde olacaksın.

Yakında sana "Katillerin öldürüldü, kanınız yerde kalmadı" müjdesiyle geleceğim bir tanem" dedi. Karakaya oğlunun mezarı başında da dua edip, gözyaşı döktü.

Şehit Nurcan Karakaya'nın babası Mustafa, annesi Suudiye Demir ile diğer aile yakınları da şehitliğe gelip dua etti. Kızı ve torununun isimlerinin yazılı olduğu levhaları öpen Suudiye Demir, "Vatan sağ olsun.

9 yavrum daha var, onları da veririm vatan için" diye konuştu.

Sırrıberk Arslan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber