AK Parti ve CHP seçim bürosuna molotoflu saldırı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Şubat 2009 22:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Küçükçekmece'de AK Parti seçim bürosuna molotofkokteylli saldırıda bulunuldu.

Kanarya Mahallesi Şahin Caddesindeki Ak Parti seçim bürosuna kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atıldı.

Çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülürken, seçim bürosunda küçük çapta hasar meydana geldi.

Polis, saldırganları yakalamak amacıyla çalışma başlattı.


MERSİN'de CHP'den yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Macit Özcan'ın seçim bürosuna yüzleri maske ile gizleyen yaklaşık 15 kişilik bir grup molotof kokteyli fırlattı. Maddi hasarın meydana geldiği seçim bürıosunda ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, saat 21,00 sıralarında Gündoğdu Mahallesi 5720 sokak üzerine bulunan ve seçim bürosu olarak kullanılan kıraathanede meydana geldi. Bölücü örgüt lehine sloganlar atarak kahvehaneye gelen 15 kişilik maskeli grup, ellerindeki molotofları seçim bürosuna fılatıp, CHP bayraklarını da yaktı. Seçim bürosunda bulunan parti görevlisi 3 kişi yara almadan kurtulurken, saldırganlar bir süre bölücü örgüt lehine slogan attıktan sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı.

İhbar üzerine CHP seçim bürosuna gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini alıp soruşturma başlattı. Bu sabaha karşı yine Macit Özcan'a ait Selçuklar Mahallesi'nde bulunan seçim bürosuna molotof atılmış binada maddi hasar meydana gelmişti. Polis her iki olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber