'Süper Savcı' evinde ölü bulundu

İzmir'den Samsun'a tayin olan ve 'Süper Savcı' olarak anılan Savcı Murat Gök, adliye lojmanlarındaki evinde ölü bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Nisan 2013 17:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Adliyesi'nde Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaparken yaptığı operasyonlarla gündeme gelen ve 'Süper Savcı' olarak anılan Murat Gök, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Kararnamesi ile 2009 Ekim ayında Samsun'a Cumhuriyet Savcısı olarak atanmıştı.

Samsun Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Murat Gök, bugün adliye lojmanlarındaki evinde ölü olarak bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Savcı Murat Gök'ün cenazesi morga kaldırıldı

Samsun'da Adliye Lojmanındaki evinde ölü bulunan cumhuriyet savcısı Murat Gök'ün cenazesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

İzmir'de özel yetkili savcı olarak görev yaptığı sırada ses getirici operasyonlara imza atan ve sonrasında Samsun'a Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Savcı Gök, özel koruma eşliğinde görev yapıyordu. Sağlık sorunları olduğu öğrenilen Savcı Murat Gök'ün bir süre Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karaciğer yetmezliği, bel fıtığı ve psikilojik tedavi gördüğü belirtildi. Hastanedeki tedavi sonrası evine geldiği öğrenilen Savcı'nın telefonlarına cevap vermemesi üzerine koruması İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'ndeki Adliye Lojmanları'nın 3. katındaki dairesini saat 17.00 sıralarında kontrol etti. Kapının kilidini kırarak içeriye giren korumanın Murat Gök'ü ölü olarak bulduğu iddia edildi.

Hakkında açılan davaları devam eden ve eşinden boşandığı öğrenilen Cumhuriyet Savcısı Murat Gök'ün ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber