İzmir'de eğlence mekanında skandal görüntüler: 2 kişi gözaltına alındı
İzmir'de bir eğlence mekanında çekilip sosyal medyada paylaşılan görüntülere ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında A.S. ile H.K., gözaltına alındı.
Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Eylül 2025 18:14, Son Güncelleme : 25 Eylül 2025 18:16

İzmir'de bir eğlence mekanda kaydedilen görüntüler geniş yankı uyandırdı...
Görüntülerde tesettürlü kadın H.K. ile zenne A.S. skandal bir dans gerçekleştiriyor.
Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.
Başsavcılık, büyük yankı uyandıran videoya ilişkin soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.
"DİNİ DEĞERLERE ALENEN HAKARET VE MÜSTEHÇENLİK SUÇUNDAN GÖZALTINA ALINDILAR"
Başsavcılıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
Sosyal medyada yayınlanarak gündem olan video paylaşımı sonrası İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Halkın Bir Kesiminin Benimsediği Dini Değerlere Alenen Hakaret ve Müstehcenlik' suçlarından derhal soruşturma işlemlerine başlanılmış, şüpheliler H.K ve A.S. gözaltına alınmış olup soruşturma işlemleri çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir.
MÜSTEHÇENLİK TARTIŞMALARI SÜRÜYOR
Son dönemde Türkiye gündeminde benzer görüntülerin sık sık ortaya çıkmasıyla beraber müstehcenlik tartışmaları yaşanıyor.
Ensonhaber YouTube yayınlarında bu konuları gündeme getiren Sevda Türküsev, son yayında da benzer paylaşımları savunan Özlem Gürses'i eleştirdi.