20 bin liraya 'koç'

Antalya'nın Manavgat İlçesi Anadolu İmam-Hatip Lisesi tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Pilav Günü'nde açık arttırmaya çıkarılan koç, Kız Teknik ve Meslek Lisesi yaptıran hayırsever Muzaffer Büyük tarafından 20 bin liraya alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2013 18:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
20 bin liraya 'koç'

Manavgat İlçesi Anadolu İmam-Hatip Lisesi bahçesinde yapılan Pilav Günü etkinliğine Manavgat Kaymakamı Emin Osman Bulgurlu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (MATAB) ve Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç ve vatandaşlar katıldı.

Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nadir Arslan, geleneksel olarak her yıl İmam-Hatip mezunları tarafından hazırlanan etkinliğin bu yıl 1993 yılı mezunları tarafından düzenlendiğini söyledi. Bu yıl 69 öğrencinin YGS sınavına girdiğini ve 65 öğrencinin barajı aşarak ikinci sınava girmeye hak kazandığını belirten Arslan, "Bu öğrencilerimizden 20'si 4 yıllık ilahiyat fakültesine girecek puanlar aldı. Sümeyye Şahin adlı öğrencimiz YGS'DE Manavgat'ta 4. Türkiye'de ise 2 Bin 707'inci oldu."

Pilav Günü'nde açık arttırmaya çıkarılan koç, Kız Teknik ve Meslek Lisesi yaptıran hayırsever Muzaffer Büyük tarafından 20 bin liraya alındı. 13. Geleneksel Pilav Günü masraflarını üstlenen 1993 mezunlarına okul yönetimi tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri Evrenseki Belediye ve MATAB Başkanı Recep Barut tarafından verildi. Etkinlik okunan şiirler, skeçler, piyes ve Türk Tasavvuf Musiki Korosundan İlahileri ile devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber