Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kırgızistan'da 'dolar' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırgızistan'da açıklamalarda bulununuyor. 'Uluslararası ticaretin dolara olan bağımlılığı, artık karşımıza bir engel olarak çıkmaya başladı' ifadelerini kullanan Erdoğan, FETÖ konusunda da uyarılarda bulundu

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 03 Eylül 2018 08:45, Son Güncelleme : 03 Eylül 2018 09:13
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kırgızistan'da 'dolar' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ruh Ordo Kültür Merkezi'nde Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov'ın ev sahipliğinde düzenlenen "Türk Konseyi 6. Devlet Başkanları Zirvesi"ne katıldı

Zirvede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uluslararası ticaretin dolara olan bağımlılığı, artık karşımıza bir engel olarak çıkmaya başladı." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası ticarette dolara bağımlılığa ilişkin "Kendi para birimlerimizle ticaret yapılması seçeneği üzerinde yoğunlaşmayı öneriyoruz." ifadesini kullandı.

"FETÖ dünyanın dört bir yanında örgütlenmiş"

FETÖ'nün bir dönem Türkiye'de olduğu gibi dünyanın dört bir yanında eğitim kurumları üzerinden örgütlenmiş olduğunu belirten Başkan Erdoğan, "Yaşadıklarımız bize olduğu kadar dostlarımıza da FETÖ'yle mücadelede geç kalınmaması gerektiğini çok açık göstermiştir." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber