Ankara'da parkta baygın bulunan 2 kız çocuğundan 1'i hayatını kaybetti

Ankara'da ailelerinin kayıp ihbarında bulunduğu 14 ve 16 yaşlarındaki iki çocuk, Çankaya'da bir parkta baygın bulundu. Hastaneye kaldırılan çocuklardan biri hayatını kaybetti, diğerinin durumu ağır.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Ekim 2025 23:58, Son Güncelleme : 25 Ekim 2025 23:59
Ankara'da parkta baygın bulunan 2 kız çocuğundan 1'i hayatını kaybetti

Ankara'da ailelerinin kayıp ihbarında bulunduğu H.K. (14) ve E.K.E.A. (16) adlı kız çocukları parkta baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Aşırı alkol aldığı iddia edilen çocuklardan H.K. hayatını kaybetti, diğeri tedaviye alındı.

Bir süredir kendilerinden haber alınamayan H.K. ve E.K.E.A. adlı kız çocukları, akşam saatlerinde 112'yi arayarak alkol kullandıklarını ve rahatsızlandıklarını bildirdi.

Adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İki kız çocuğu, Çankaya ilçesi Alacaatlı Mahallesi'ndeki teknopark içinde baygın halde bulundu. H.K. ve E.K.E.A, yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Tedavi altına alınan çocuklardan H.K. doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. E.K.E.A. ise yoğun bakıma alındı. H.K. ve E.K.E.A.'nın ailelerinin bir süre önce polise kayıp ihbarında bulundukları öğrenildi.

Çocukların parkta aşırı miktarda alkol aldığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber