2007 OKS Sınav İtirazları

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Temmuz 2007 14:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sonuçlara itirazlara sonuçların İnternetten yayımlanmasından itibaren en geç 10 (on) gün içinde dilekçe yazarak aşağıda adresi verilen Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir.

UYARI : İtiraz dilekçelerinin işleme alınması için bu dilekçelerin en son 18 Temmuz 2007 saat 17.00'a kadar Genel Müdürlüğümüz evrak birimine ulaşması gerekmektedir.

İtirazların incelemeye alınması için T.C. Ziraat Bankası Beşevler Ankara Şubesindeki Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi'nin 5495218/5001 numaralı hesabına 10 (on) YTL inceleme ücretinin yatırılması ve banka dekontunun eklendiği dilekçenin Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü 06500 Teknikokullar - ANKARA adresine Normal Posta veya APS veya Kargo ile gönderilmesi gerekmektedir. (E-posta veya faks ile gönderilen dilekçeler işleme alınmayacaktır)

Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T.C. kimlik numarası belirtilmeyen, banka dekontu eklenmemiş, imza ve adresleri olmayan dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

?Sınav Merkezinde bulunan her türlü sınav evrakının aslı veya fotokopisi yargı organları dışında, aday dâhil hiçbir kişiye ya da kuruma verilemez ve gösterilemez. Bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmayacak adaya cevap yazısı gönderilmeyecektir.

? Başvurusu/sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen/giremeyen, sınava alınmayan ya da çıkarılan, başarılı olamayan, birden fazla ücret yatıran veya başvuru şartlarını taşımadığı halde sınav ücreti yatırmış olan adayların ödedikleri ücretler kesinlikle iade edilmeyecektir. Bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmayacak adaya cevap yazısı gönderilmeyecektir.

Adres: Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

06500 Teknikokullar - ANKARA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber