Adalet Bakanlığı idare memuru öğrenciliği başvuru sonuçları

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Ocak 2010 10:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adalet Bakanlığı idare memuru öğrenciliği başvuru sonuçları

.C.

ADALET BAKANLIĞI

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü

1) Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği ile Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Eğitim Merkezleri Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği hükümleri gereğince 01.01.2010 - 08.01.2010 tarihleri arasında yapılan idare memuru öğrenciliği başvurularının sınav kurulu tarafından değerlendirilmesi sonucu; sözlü sınav ve mülakata çağırılması uygun görülen adaylarla, başvuru şartlarını taşımamaları sebebiyle sözlü sınav ve mülakata çağırılmaları uygun görülmeyen adaylara ait listeler ektedir.

2) Sözlü sınav ve mülakat 18.01.2010 Pazartesi günü saat 09:00'da, Dr. Besim Ömer Caddesi No:61 Keçiören ANKARA adresinde bulunan Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Ankara Eğitim Merkezi Müdürlüğünde başlayacaktır. Sözlü sınav ve mülakata girecek adayların isimleri ve mülakata girecekleri tarihler Ek-1 sayılı listede gösterilmiştir.

3)Sözlü sınav ve mülakata çağırılan adayların, belirtilen yer ve saatte; resimli bir kimlik belgesi, mezun oldukları okulun diploma ya da çıkış belgesi, merkezi sınav sonuç belgesi ile askerlik durumunu gösterir (erkek adaylar için) belgelerle birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

D U Y U R U L U R

Ek ? 1 (Sözlü sınav ve mülakata çağırılması uygun görülenler),

Ek ? 2 (Fakülte şartını taşımadığından çağırılması uygun görülmeyenler),

Ek ? 3 (KPSS 2008 Lisans puanı bulunmadığından çağırılması uygun görülmeyenler),

Ek ? 4 (Yaş şartını taşımadığından çağırılması uygun görülmeyenler),

Ek ? 5 (Asgari KPSS puan şartını taşımadığından çağırılması uygun görülmeyenler).

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber