Zihinder, Şahinbey Belediyesi'nin çalışmalarına hayran kaldı

Zihinsel Engelliler Derneği (ZİHİNDER) üyeleri, Şahinbey Belediyesi'nce ilçenin değişik bölgelerinde yapılan hizmetleri gezdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 17:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gümrük Hanı, Bostancı Mektebi, kentsel dönüşüm alanları, sokak sağlıklaştırma çalışmaları, Şahinbey Parkı ve Yaşar Torun Gençlik Merkezini gezen Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Ketayin Büyükbeşe ve 40 kişilik dernek üyeleri, "Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı çalışmalarla Şahinbey 'in çehresini değiştirmiştir" dedi.

Daha önceden Şahinbey Belediyesinin birçok açılışına katıldığını ve yakından takip ettiğini ifade eden Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Ketayin Büyükbeşe, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nu 10 yıldır tanıyorum. Çok güzel çalışmalar yapıyor. Kendisiyle gurur duyuyorum. Gezimiz çok güzel geçti. Üyelerimiz çok memnun kaldı. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

1960-1965 yılları arasında Bostancı Mektebinde okuduğunu belirten Neriman Külümdüoğlu, "45-50 yıl sonra yeniden kendi okuduğum okulu görmek benim için hem sürpriz oldu. Hem de çok duygulandım. Kullanılmaz durumda olan ve yok olma durumuna gelen Bostancı Mektebini restore ettirerek, günümüze yeniden kazandıran Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Geziden çok memnun olduklarını ifade eden ZİHİNDER üyelerinden Mine Sürmeli, Filiz Yağlı ve Aysel Yiğit ise, "Şahinbey Belediyemiz o kadar güzel ve özel hizmetler yapmış ki, diğer şehirlere örnek olacak projeler hayata geçirilmiştir. Bunu yapmış olduğumuz bu gezide gördük. Tüm hanımların bu tür geziler düzenleyerek bu çalışmaları gezmesini isteriz. Bizler başkanımızla gurur duyduk. Kendisine ve ekibine bu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber