Tarım Bakanlığı personeli için uzaktan yabancı dil eğitimi duyurusu

Tarım ve Orman Bakanlığından Uzaktan Yabancı Dil Eğitimi Duyurusu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Nisan 2019 18:30, Son Güncelleme : 18 Nisan 2019 18:33
Tarım Bakanlığı personeli için uzaktan yabancı dil eğitimi duyurusu

Uzaktan Yabancı Dil Eğitimi Duyurusu

Bakanlığımızca personelimize yönelik olarak çalışması yürütülen Uzaktan Yabancı Dil Eğitimi ile ilgili Sayın Bakanımızın Mesajı ve söz konusu eğitimi sağlayabilecek Eğitim Kurumlarının Bilgi Tabloları ekte yer almaktadır.

Bakan Bekir Pakdemirli'nin Personele mesajı

Değerli Mesai Arkadaşım,

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığımız aracılığıyla; yabancı dil eğitimi almanıza yönelik yapacağımız çalışmaya istinaden uzaktan eğitimle ilgili talepleriniz sizlerden Şubat ayında istenmiştir. Bize ulaşan yaklaşık on iki bin geri dönüşü analiz ederek belirttiğiniz fiyat ve özellikler çerçevesinde araştırma süreci başlatılmış ve bir liste hazırlanmıştır. Bu çerçevede, listede yer alan eğitim kurumlarının tamamıyla birebir görüşmeler gerçekleştirilmiş; talep çeşitliliği de göz önünde bulundurularak hem nitelik hem de piyasa fiyatları (Bakanlığımıza özel fiyatlandırma yaptırılarak) listeye alternatifli bir biçimde işlenmiştir.

Amacımız bu eğitim kurumlarından sizin için nitelik ve fiyat olarak en uygun olanından istifade etmeniz ve yabancı dil seviyenizi daha da artırarak Bakanlığımız insan kaynaklarının niteliğini ve dolayısıyla Bakanlığımızın vizyonunu her geçen gün bir üst seviyeye taşımanıza destek olmaktır.

Bu listede yer alan eğitim kurumları arasında alternatif diller sunan, yakınlarınıza aynı imkanları tanıyan, taksit vb. kolaylıklar sunan, senkron (canlı) ve asenkron (video içeriklerle) eğitim özelliği sağlayan, kaynaklı (kitap vb.) ve/veya kaynaksız içerikler sunanlar olmak üzere geniş bir tercih yelpazesi bulunmaktadır.
Yapmış olduğumuz bu araştırma sonucunda Bakanlığımızın herhangi bir taahhüttü ve garantörlüğünün bulunmadığını belirterek sizlerin ortaya çıkan alternatifli listeyi iyice incelemenizi öneririz. Detaylı bilgileri ilgili firmayla iletişime geçerek almanız, ihtiyacınızı tam karşılayıp karşılamayacağını belirlemeniz, fiyat, taksitlendirme vb. bilgileri de iyi analiz etmeniz, eğitimlerin başarısı ve devamlılığı adına yararınıza olacaktır.

Yabancı dil eğitiminde başarı, uzun soluklu ve kesintisiz bir yolculukla mümkündür. Bu yolda sarf edeceğiniz çabanın ödüllendirilmesi konusunda da çalışmalar yaptığımızı belirtir; yolculuğunuzun hedefe ulaşmasını temenni eder ve başarılar dileriz.

Dr. Bekir Pakdemirli
Tarım ve Orman Bakanı

Eğitim kurumları karşılaştırmalı bilgi tablosu

Eğitim kurumlarının ayrıntılı bilgi tablosu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber