Acun Ilıcalı canlı yayındayken Şeyma mesaj atıp, para istedi

Katıldığı canlı yayında cep telefonundan video izleten Acun Ilıcalı'ya, Şeyma Subaşı mesaj attı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Ekim 2019 15:11, Son Güncelleme : 22 Ekim 2019 15:38

Bu sabah tv programına katılan Acun Ilıcalı, Seray Sever ve Cengiz Semercioğlu'nun konuğu oldu.

Samimi diyaloglarla geçen canlı yayın, Ilıcalı'nın telefonunu 5 dakika boyunca kameraya göstermesiyle daha samimi bir hal aldı.

"MIAMI OTELİ VE PARAYLA İLGİLİ BAŞKA BİR ŞEY DE KONUŞACAĞIM"

O Ses Türkiye yarışmasından bir performansı Türkiye'ye izleten Ilıcalı'ya, birkaç saniye sonra eski karısı Şeyma Subaşı'ndan mesaj geldi. Şubaşı'nın attığı mesajda, "Acun, ne zaman bir görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım Miami oteli ve parayla ilgili başka bir şey de konuşacağım." yazdığı görüldü.

ŞEYMA İFLAS ETTİ DEDİKODULARI

Öte yandan boşandıktan sonra 120 bin TL nafaka aldığı açıklanan Şeyma'nın adı, son zamanlarda iflas dedikodularına karışmıştı. Şubaşı'nın, Bebek'teki kafesini, kirasını ödeyemediği için kapatacağı söyleniyordu.

ACUN ILICALI UTANDI

Ilıcalı'nın, mesajı gördükten sonraki yüz ifadesi ve telefonu anında çevirmesi kameraya böyle yansıdı.

Şeyma konuyla ilgili bu açıklamayı yaptı:

-"Az önce Acun'a attığım mesajın canlı yayında çıkmasıyla ilgili bir şey söylemek istiyorum. Böyle bir şey kimin başına gelir? Tabii ki Şeyma Subaşı'nın... Hayırlısı böyleymiş, yapacak bir şey yok. Sonuçta Acun'la bir çocuğumuz var ve bizim konuştuğumuz maddi-manevi bir sürü olay var. Bunlardan birinin canlı yayına çıkması benim kaderim diyelim, yapacak bir şey yok. Önceliğimiz kızımız Melisa... Acun'la her zaman bunları maddi-manevi konuşacağız. İnşallah başka bir boyutlara geçmez bu olay, anlayış istiyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber