Doktor Ekrem Karakaya'yı katleden Akçay'ın dikkat çeken videosu

Konya Şehir Hastanesi'nde görevli kalp doktoru Ekrem Karakaya'yı katlettikten sonra aynı silahla intihar eden Yunak Devlet Hastanesi güvenlik görevlisi Hacı Mehmet Akçay sosyal medya hesabından paylaştığı bir videonun seslendirmesinde, "7 senedir diyar diyar gezip baş kesen celladım" ifadelerinin yer alması dikkat çekti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Temmuz 2022 19:35, Son Güncelleme : 07 Temmuz 2022 20:23

Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olan Hacı Mehmet Akçay, Konya Şehir Hastanesi'ne gelerek yanındaki ruhsatlı silahıyla kardiyolog Ekrem Karakaya'yı katletmiş ardından da aynı silahla intihar etmişti.

"DİYAR DİYAR GEZİP BAŞ KESEN CELLADIM"

Doktor katili Hacı Mehmet Akçay'ın sosyal medyadaki paylaşımları ise dikkat çekti.

TikTok'u aktif şekilde kullandığı belirlenen Akçay'ın paylaştığı bir videoya bir Türk filminden kesilmiş sesle "Jandarma peşimde. Hakkımda vur emri var. Yakalasalar asacaklar. 7 senedir diyar diyar gezip baş kesen celladım. Niye, sıcak evinde oturan 300 liralık memur değilim" ifadelerini yüklediği görülüyor. Benzeri başka paylaşımları ile de dikkat çeken Hacı Mehmet Akçay'ın nasıl güvenlik görevlisi yapıldığı ve silah ruhsatı verildiği tartışma konusu oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber