2012 birinci dönem Trafik Müfettişleri toplantısı yapıldı

Gaziantep Trafik Şube Müdürlüğü tarafından 2012 yılı Birinci Dönem Trafik Müfettişleri toplantısı yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıya Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, trafikten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Ergüder, Gaziantep Trafik Şube Müdürü Enver İlhan, birim amirleri ve trafik müfettişleri katıldı.

Törende konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Ergüder, 2012 yılının ilk toplantısında eksiklikleri tespit ederek gidermeye çalışacaklarını belirterek, "4 aylık çalışmalarda eksiklerimizi tamamlamak ve fahri müfettişlerimizin önerilerini almak için bu toplantıyı düzenledik. İnsanların toplu olarak yaşadıkları yerlerde ortaya çıkacak her türlü karmaşanın önlenmesi ve belirli bir düzen içinde yaşam hakkının kullanılması, insanlık tarihi boyunca hedeflenen bir olgu olmuştur" diyerek, toplumsal hayatın vazgeçilmez bir parçası olan seyahat etme ihtiyacının, trafik olgusunu da beraberinde getirdiğini kaydederek şöyle konuştu:

"Akan trafik içerisinde kurallara uygun davranış gösterilmesi, yol ve trafik durumunun gerektirdiği şekilde davranılması, güvenli bir trafik ortamının olmazsa olmazlarındandır. Son 5 yılda araç ve sürücü sayısında Türkiye geneli ile eşleştirildiğinde, Gaziantep Türkiye ortalamalarının üstündedir. Bu nedenle ilimizde fahri müfettişlerimize de önemli görevler düşmektedir. Şu anda trafik müfettişi sayımız az ve bu sayıyı artırmak için gerekli girişimlerde bulunduk."

Daha sonra Gaziantep Trafik Şube Müdürü Enver İlhan, görev yapan trafik müfettişlerine istatistik bilgilerinin yanı sıra, ceza kesilirken dikkat edilmesi gereken hususları anlattı. Toplantının sonunda, trafik müfettişlerinin soruları yanıtlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber