CHP'li vekil, TRT'yi bastı

CHP'li Levent Gök, TRT Türk'te yayınlanan bir programda Atatürk'e ve İsmet İnönü'ye hakaret ettiği gerekçesiyle, TRT Genel Müdürü Şenol Göka ile tartıştı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Ocak 2016 00:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CHP'li vekil, TRT'yi bastı

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ve beraberindeki milletvekilleri, geçtiğimiz hafta TRT Türk'te yayınlanan bir programda Atatürk'e ve İsmet İnönü'ye yönelik iftara atıldığı ve cumhuriyet rejimine saldırıldığı iddiasıyla TRT Genel Müdürü Şenol Göka ile görüşmek istedi.

Genel Müdür Göka'nın programının uygun olmamasına rağmen, TRT'ye giden ve Genel Müdür Göka'nın makamını işgal eden Levent Gök Gök, davetsiz gittiği TRT'de, Genel Müdür'e hakaretlerde bulundu. Gök ile TRT Genel Müdürü Göka, makam odasında tartıştı. TRT Genel Müdürü Göka, programda Atatürk'ün adınının geçmediğini ve tarihi bir dönemin yorumlandığını söylemesine rağmen Levent Gök "Seni de kabul etmiyoruz, sen burada genel müdürlüğünü kabul etmiyoruz.Programı savunuyorsun. Sen artık o koltukta oturamazsın. Sen iktidar borazanasın." dedi.

Levent Gök'ün TRT ile randevulaşmamalarına rağmen, "ben seçilmişim istediğim her yere her zaman girerim" üslubuyla TRT Genel Müdürlüğü makamını işgal etmesi, sosyal medyada tepki topladı

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber