Rektöre sahte imzalı komplo

Haber Giriş : 13 Nisan 2008 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YÖK'E gönderilen Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali Duymaz imzalı yazı ortalığı karıştırdı. Balıkesir Üniversitesi Rektör Prof.Dr. Şerif Saylan'ın şeker hastası olduğu ve bu nedenle görevden alınması gerektiğinin ifade edilen yazıdaki imzanın sahte olduğu anlaşılınca büyük bir komplo da önlenmiş oldu.

Duymaz'ın imzası taklit edilerek gönderilen yazıda şu iddialar ortaya atıldı: ?Üniversitemiz Rektörü Şerif Saylan, milliyetçi kişiliği olan ancak eşi Prof.Dr. Nevin Saylan'ın hırsının kurbanı olarak CHP ile imzaladığı protokol nedeni ile rektörlük seçimindeki oylamada ikinci sırada olmasına rağmen, Türkan Saylan'ın girişimleri ile Ahmet Necdet Sezer tarafından üniversitemize rektör olarak atanmıştır. Türbana ne evet ne hayır diyebilen rektörümüz aynı zamanda kronik şeker hastasıdır. Rektörün YÖK tarafından görevinden alınmasını talep etmekteyiz.?

Rektör Saylan şeker hastası olmadığını belirtirken Prof. Dr. Ali Duymaz, ?Birileri imzalarımızı taklit emiş, değişik iftiralar yayıyor? dedi. Jandarma ekipleri imzalarla ilgili kriminal inceleme yapacak, okuldaki tüm bilgisayarlar taranacak.

Canfeda ESER

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber