Erdoğan: Dik duruyoruz, dikleşmiyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek '31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı' öncesi, salon dışında toplanan partililere sesleniyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Ocak 2019 12:12, Son Güncelleme : 31 Ocak 2019 14:14

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Eğitimde, adalette, ulaşımda, enerjide neler yaptık neler yapıyoruz. Dış politikada dünyadaki konumumuz nedir, bunları zaten biliyorsunuz. Ama şimdi yerel seçimdeyiz. İstanbul'da yola çıkarken bir şey söylemiştik; 3Ç demiştik. Çöp, çukur, çamur. Çünkü CHP demek çöp, çukur, çamur demektir. Biz geldik bunları yok ettik. Bunları tertemiz hale getirdik ve modern şehirler meydana getirdik.

Hiç endişe etmeyin, evelallah dik duruyoruz, dikleşmiyoruz. İstanbul'da inşallah Binali Bey'le bu yola devam ediyoruz, edeceğiz. Ankara'da Mehmet Özhaseki'yle bu yola devam ediyoruz, edeceğiz. İnşallah İzmir'de Nihat Zeybekci kardeşimizle İzmir'i çok farklı bir şehir haline getireceğiz.

Bütün büyükşehirlerde, illerde Cumhur İttifakı olarak yeni bir süreç başlatacağız. Bir tarafta Zillet İttifakı, öbür tarafta Cumhur İttifakı. 31 Mart'ta sandıkları patlatmaya hazır mıyız? Kadın kollarımıza soruyorum, gece-gündüz çalışmaya hazır mıyız?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber