Ereğli emniyetinden 1 Mayıs uygulaması

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde genel asayiş uygulaması yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2012 00:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uygulamaya asayiş, karakol, trafik güvenlik büro ekipleri katıldı.

Ereğli'de 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde herhangi bir olumsuzluğa mahal vermek istemeyen İlçe Emniyet Müdürlüğü, Zübeyde Hanım Bulvarı Ereğli istikameti yönünde genel asayiş uygulaması yaptı. Asayiş, karakol, trafik güvenlik büro ekiplerinin katıldığı yaklaşık 20 polis memuru ile birlikte uygulamaya Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ve Emniyet Müdür Yardımcısı Burak Bal da katıldı.

Araç, sürücü ve şahıs kontrolü yapılan uygulamada İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, uygulama noktasına gelen araçlardan yol kenarına atılan herhangi bir cisim olup olmadığı kontrol etti. 21.00 ila 23.00 saatleri yapılan uygulamada 28 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Kontrol edilen 28 araçtan 3'ü trafikten men edildi. Bir sürücü alkolden işlem görürken, uygulama da toplam bin lira ceza kesildi. 2 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak ve yetersiz ehliyet ile araç kullanmaktan cezaları kesildi. 200 kişinin de sorgusunun yapıldığı uygulama da bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber