Yeni evli komşusunun evini soymaya kalktı

Bolu'da, 1.5 ay önce evlenen üst komşusunun evini soymaya kalkışan Tufan Ç.ile arkadaşı polis tarafından yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Eylül 2013 13:14, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Yeni evli komşusunun evini soymaya kalktı

Bolu'da, 1.5 ay önce evlenen üst komşusunun evini soymaya kalkışan Tufan Ç. ile arkadaşı polis tarafından yakalandı. Olay, dün saat 22.30 sıralarında Tevfik ve Hamide K. çiftinin Sümer Mahallesi'ndeki evinde meydana geldi. 1.5 ay önce evlenen çiftin alt komşusu Tufan Ç., iddiaya göre çiftin altınlarını çalmak için daha önce hırsızlık suçundan sabıkası bulunan Ahmet K. ile plan yaptı. Dün gece saatlerinde evin ışıklarının sönmesi üzerine Ahmet K. kapıyı açarak eve girdi. Sesleri duyarak odadan çıkan Hamide K. koridorda Ahmet K. ile karşılaştı. Genç kadının çığlıkları üzerine korkarak evden kaçan Ahmet K. evin önünde araçta bekleyen Tufan Ç. ile birlikte olay yerinden uzaklaştı.

Genç çiftin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kaçtıkları aracın modeli ile eve giren Ahmet K.'nın eşkalini tespit etti. Olaydan kısa süre sonra alt komşuları olan ve inşaatlarda işçi olarak çalıştığı öğrenilen Tufan Ç., gecenin ilerleyen saatlerinde genç çiftin ihbar ettiği araçla evine dönünce yakalandı.

Gözaltına alınan Tufan Ç. polis merkezinde alınan ifadesinde suçunu itiraf ederken, hırsızlığı planladığı arkadaşı Ahmet K. da gözaltına alındı. Ahmet K. ile Tufan Ç., 'Hırsızlık, mala zarar verme ve konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber