Bağımsız Diyanet-Sen, Diyanet İşleri Başkanı'nı ziyaret etti

Kısa adı Bağımsız Diyanet-Sen olan Bağımsız Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikasının Yönetim Kurulu üyeleri Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın sendikaları daveti üzerine Başkan Erbaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Kasım 2017 17:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bağımsız Diyanet-Sen, Diyanet İşleri Başkanı'nı ziyaret etti

Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ı ziyaret eden Genel Başkan Faruk Çetin, Genel Sekreter Mevlüt Yıldırım, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hacı Osman Bolat, Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Köse, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fahri Çetin, Basın ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Lapçin, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Celaleddin Kılınç, Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında genel müdürlük seviyelerine atamaları yakın zamanda yapılanlardan I. Hukuk Müşavirliğine atanan Selami Açan, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atanan Enver Günenç, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atanan Kadir Dinç, Strateji Başkanlığına atanan Mahmut Türk'ü ve Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Bünyamin Albayrak'ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber