Ece Üner'de akılalmaz olay! 'Yeminim var bildiklerimi anlatamam ama yazarım'

Kanal D'de yayınlanan sunuculuğunu Ece Üner'in yaptığı "Ece Üner İle Susma" programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 9 Temmuz'da Afyonkarahisar'da kayıplara karışan 40 yaşındaki Osman Gönk'ün hayatından endişe eden eşi Meryem Gönk Ece Üner'den yardım istemek için programa katıldı. Programa Osman Gönk'ün kaybolduğu gün onu en son gören Ali Çelik da katıldı. Ancak Çelik'in tavırları ve yaptığı açıklamalar programa damga vurdu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Eylül 2021 13:13, Son Güncelleme : 15 Eylül 2021 13:44
Ece Üner'de akılalmaz olay! 'Yeminim var bildiklerimi anlatamam ama yazarım'

9 Temmuz'da Afyonkarahisar'da kayıplara karışan 40 yaşındaki 4 çocuk babasıyla ile ilgili şok gelişmeler peş peşe yaşandı. Kaybolduğu gün Osman Gönk'ü en son gören Ali Çelik tavırları ve yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. "Yeminim var bildiklerimi anlatamam ama yazarım" diyerek kalemi eline alan Çelik, stüdyoda notlar yazmaya başladı. Ardından "Osman kaybolmadı, Türkiye içinde bir yerlerde, birkaç gün sonra çıkıp gelir" diyerek herkesi şaşırttı.

Daha sonra kayıp Osman Gönk'ün Bursa'da olduğunu iddia ederek dikkatleri başka yöne çekmeye çalıştı.

ALİ'NİN TARLASINDAN SON SİNYAL

Ancak, Osman Gönk'ün telefonunun en son Ali'nin tarlasında sinyali verdiği ortaya çıktı.

Rahat tavırlarıyla dikkat çeken Ali Çelik, yaşanan bu şok gelişmenin ardından gerginleşmeye başladı. Programa katılan gizli bir tanık ise Ali'ye ecel terleri döktürdü. Tanık, Osman Gönk'ü kaybolduğu gece Ali ve Ali'nin dayısı Mustafa ile birlikte gördüğünü söyledi. Gizli tanık ayrıca "Birlikte Ali'nin tarlasına gittiler. Sonrasında 5-6 el silah sesi duyuldu" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber