Gündem

Türkiye'nin ilk ay yıldızlı camisi ibadete açıldı! 1,375 görüntülenme
Türkiye'nin ilk ay yıldızlı camisi ibadete açıldı!
Mimarisiyle göz dolduran ve Türkiye'de’de ilk olma özelliği taşıyan Ay-Yıldız cami, bugün cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı.
Bu ev yürüyor 3,308 görüntülenme
Bu ev yürüyor
Trabzon'da otobüs şoförlüğü yapan Adem Yıldızbaşoğlu, Korona virüs pandemisinde otobüs seferlerin yapılmadığı süreçte 7 sene önce aldığı minibüsü ahşap yayla evi görünümlü karavana çevirdi. Yaklaşık 150 bin TL maliyetiyle diğer karavanlardan farklı görüntüsüyle aynı bir yayla evini andıran aracı görenler gözlerine inanamıyor.
İstanbul Havalimanı'nda Kovid-19 denetimi 1,972 görüntülenme
İstanbul Havalimanı'nda Kovid-19 denetimi
İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Koronavirüs Denetimleri" konulu genelge kapsamında, İstanbul Havalimanı'nda denetim gerçekleştirildi. İstanbul Havalimanı'nda "Sağlık için, hepimiz için" sloganıyla gerçekleştirilen denetime 22 personel katıldı. Denetlenen 95 iş yerinin yetkilileri ile personel ve yolculara uyarılarda bulunuldu.
Ayasofya Camii'ne yoğun ilgi devam ediyor 1,048 görüntülenme
Ayasofya Camii'ne yoğun ilgi devam ediyor
Ayasofya Camii'nin 86 yıl sonra 24 Temmuz günü ibadete açılmasının ardından başlayan ziyaretçi akını bugün de sürdü. Camiye girmek için gelenler uzun kuyruklar oluşturdu. Ziyaretçiler, kadınlar ve erkekler olarak iki gruba ayrıldı. Kadınlar ve erkeklerin oluşturduğu gruplar sırayla içeriye alındı.
Bu ilde 18 bin kişi koronavirüs karantinası altındı! 22,128 görüntülenme
Bu ilde 18 bin kişi koronavirüs karantinası altındı!
GAZİANTEP Türkiye'nin koronavirüs vaka sayısının en fazla olduğu illerden birisi Gaziantep Valisi Davut Gül, korona nedeniyle Türkiye genelinde kesilen cezaların 3'te birini kestiklerini belirterek, kentte şu anda 18 bin kişinin karantina altında olduğunu söyledi.
Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yeni binası açıldı 8,050 görüntülenme
Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yeni binası açıldı
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası yapılacak törenle hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
Ayasofya Camii'ne ziyaretçi akını gece de sürdü 3,437 görüntülenme
Ayasofya Camii'ne ziyaretçi akını gece de sürdü
Ayasofya Camii'ne cuma namazıyla ibadete açılmasının ardından vatandaşlar akın etti.
Meteorolojiden uyarı; Bu illerde yaşayanlar dikkat! 5,467 görüntülenme
Meteorolojiden uyarı; Bu illerde yaşayanlar dikkat!
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika duyurusuna göre Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun'un iç kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.
86 yıl sonra ilk namaz... 2,547 görüntülenme
86 yıl sonra ilk namaz...
AYASOFYA'da ilk Cuma namazı kılınıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve davetliler caminin içinde saf tuttu... Onbinlerce kişi de Ayasofya'nın etrafında Cuma namazı için hazır... Tarihi görüntüler geliyor...
Tarihi gün! Ayasofya'ya akın ettiler 2,245 görüntülenme
Tarihi gün! Ayasofya'ya akın ettiler
Ayasofya Cami'nin bugün Cuma namazı ile ibadete açılacak olması nedeniyle vatandaşlar geceden gelerek cemaat oluşturmaya başladı. Saat 10.00 itibariyle vatandaşlar Ayasofya Camii içine alınmaya başlandı. Öte yandan, tarihi ana dakikalar kala İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Ayasofya Camii'nin içinden bir fotoğraf paylaştı.
Bu kentlere dikkat! 2,836 görüntülenme
Bu kentlere dikkat!
Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanlığı 13-19 Temmuz dönemi haftalık yeni tip koronavirüs (COVID-19) değerlendirme raporunu paylaştı. İşte en fazla ve en az vaka görülen iller...
Ovacık'ta yıldızların görsel şöleni 522 görüntülenme
Ovacık'ta yıldızların görsel şöleni
Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, gece karanlığında gökyüzü uzun pozlama tekniğiyle görüntülendi.
Etçil çağaboğan çekirgesi bu kez Bitlis'te görüntülendi 1,423 görüntülenme
Etçil çağaboğan çekirgesi bu kez Bitlis'te görüntülendi
Bitlis'in Tatlıkaynak köyünde 20 ile 25 santimetre uzunluğuyla bilinen ve etçil olan çağaboğan çekirge görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde de Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde görülmüştü.
Meteoroloji il il uyardı! Kuvvetli geliyor 1,570 görüntülenme
Meteoroloji il il uyardı! Kuvvetli geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı öngörülüyor.
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı 1,778 görüntülenme
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Tokat, Afyonkarahisar ve Ankara'da sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.
Ayasofya Meydanı'nda akşam namazı kılındı 2,342 görüntülenme
Ayasofya Meydanı'nda akşam namazı kılındı
Danıştayın 1934'teki Bakanlar Kurulunun camiden müzeye dönüştürülmesi kararını iptal etmesinin ardından toplanan vatandaşlar Ayasofya önünde akşam namazı kıldı.
İşte İstanbul'da dikkat çeken ilçeler 1,428 görüntülenme
İşte İstanbul'da dikkat çeken ilçeler
Son dakika haberi... İstanbul'da koronavirüs vaka sayıları dikkat çekmeye devam ediyor. 'Hayat Eve Sığar' uygulamasına göre İstanbul'un ilçe ilçe koronavirüs haritası güncellendi. İşte İstanbul'un ilçelerinde koronavirüs yoğunluğu...
İşte mavi kategoride aranan FETÖ'cüler 27,224 görüntülenme
İşte mavi kategoride aranan FETÖ'cüler
Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Kırmızı, Mavi, Yeşil, Turuncu ve Gri olarak 5 ayrı kategoride değerlendirilen terörist suçlusu ya da şüphelilerini ihbar eden vatandaşlar, şahsın bulunduğu kategoriye göre ödül kazanıyor.
MAK Danışmanlık anketinden çarpıcı sonuç! 33,733 görüntülenme
MAK Danışmanlık anketinden çarpıcı sonuç!
MAK Danışmanlık, 30 büyükşehir ve 15 il ile ilçede yaptığı anketi açıkladı... Ankete göre sadece 4 parti barajı geçebilirken, Ayasofya'nın ibadete açılmasına destek yüzde 77 çıktı...
Yüzde 73,3 Ayasofya'nın ibadete açılmasını istiyor! 19,109 görüntülenme
Yüzde 73,3 Ayasofya'nın ibadete açılmasını istiyor!
Areda Survey'in 'Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesi' ve 'Amerikan Baharı' ile ilgili yaptığı ankette çok konuşulacak sonuçlar ortaya çıktı. Vatandaşların yüzde 73,3'ü Ayasofya'nın ibadete açılmasını desteklerken yüzde 22,4'u bu fikre karşı çıkıyor.
«5678910111213141516»