28 Kasım 2020 tarihli atama kararı yayımlandı

28 Kasım 2020 tarihli atama kararı yayımlandı. Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyeliğine Ahmet Burak DAĞLIOĞLU atandı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Kasım 2020 00:26, Son Güncelleme : 28 Kasım 2020 09:54
28 Kasım 2020 tarihli atama kararı yayımlandı

ATAMA KARARI

Cumhurbaşkanlığından:

Karar: 2020/543

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeliğine, 19/8/2016 tarihli ve 6741 sayılı Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketinin Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 2 nci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ahmet Burak DAĞLIOĞLU atanmıştır.

27 Kasım 2020

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

Berat Albayrak ve Arda Ermut'un istifa talebinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Burak Dağlıoğlu getirildi.

Bunun üzerine Ahmet Burak Dağlıoğlu kimdir? sorusu da vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.

AHMET BURAK DAĞLIOĞLU KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi mezunu olan Ahmet Burak Dağlıoğlu, IE Business School'da Global Master in Finance ve Bahçeşehir Üniversitesi Strategic Marketing and Brand Management alanlarında çift master yaptı.

Yatırım Ajansı'nda Newyork'ta görev yaptı. Başbakanlık'ta geçmişte Yatırım Ajansı Başkan Yardımcılığı'nda bulundu. Yine aynı kurumda Kamu-Özel Sektör İş Birliği Daire Başkanlığı görevini de ifa etti.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görevlerinden aflarını talep eden Berat Albayrak ve Arda Ermut'un Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyelikleri sona erdi. Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyeliğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ahmet Burak Dağlıoğlu atandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber