Sayın Başbakan'ım, bizi Van'da kalmaya mecbur bırakmayın

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Kasım 2011 00:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mail ile gönderilen aşağıdaki ileti, içeriği uygun bulunarak yayıma alınmıştır.

Gelen musibeti mevlamızdan bilip sabrediyoruz burada sıkıntı yok. Fakat beşeri olarak hükümetimiz derki; vatandaşlarımız için sabredin size ev vereceğiz yardım yapacağız, maaş vereceğiz vs vs.eyvallah verin bizde maaşlarımızdan kalan üç kuruşu vatandaşa harcamışız zaten. Burada da sıkıntı yok.

Amma. Burada kiralar fırlamış 1000 lira olmuş ben nerede oturayım. Zaten ev alabilecek param hiç olmadı. Maaş var oda üç beş döner var diye hizmetli maaşından daha düşük olmasına rağmen göze görünemiyor. Hangi personeli bu psikoloji ve hangi motivasyonla nasıl çalıştıracaksınız ki. Yâda çalışsalardan nasıl verim alabileceksiniz. Atanamamış insanlar gözünüzün içine bakıyor atarsanız fizana da gideceğiz diye.

Depremde orada olmayan herkes orada çalışabilir. Çünkü deprem olmasa da biz orada arkadaşlarımızı kaybettik. Ölen hemen herkesi tanıyoruz. Böyle bir tabloda nasıl motive olabiliriz ki. Bize 2 ay sonra göndereceğiz deseniz bile dişimizi sıkarız... Razıyız. Ama işin önünü kesip atmayın. Kalmaya mecbur bırakmayın. Şu cümleniz bile eminim birçok arkadaşın tayin yoluyla toparlanabilme tesellisini temelinden dinamitledi ki artık o umutla yaptıkları kırık kısa çalışmalarını da yerle bir etti. Ama biz devam etmeye çalışacağız. Zira hiçbir maaş bu sevabı almamızı bu hizmeti etmemizi biliniz ki engellemedi engellemeyecek ve bedel asla olamayacaktır. Fakat biz yarım yamalak kalan cesaret ve fikrimizle çocuk ve eşlerimizi bırakıp elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz.

İdari olarak nasıl uygun görseniz yapmaya mecbur ve memuruz fakat lütfen BİZLERİ DE düşünün, bizde tükenmek üzereyiz. Kıymet verip bir hal çaresine bakacağınıza eminiz.

Sürç-ü lisan ettimse affola saygılarımla.

Bir memur ve bir evladınız Sivrihisarlı fatih

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber